Volt szerencsétek ilyesmit testközelből látni?
Sziasztok!
Nem tudom milyen kategóriába írhatnám, általában a karmára szokták fogni, szóval gondoltam ez jó lesz.
Az érdekelne, hogy sokszor lehet hallani, hogy "majd az élet visszaadja neki", "mindenki megkapja amit megérdemel".
De valahogy soha senkitől nem hallottam, hogy akinek ártottak bármivel, az utána volt szerencséje végignézni, ahogy visszaadja neki az élet.
Ezzel az emberek nyugtatják magukat vagy volt már erre példa a történelemben?
Vagy ilyenkor a saját kezünkbe kell venni a dolgokat, hogy valóban adja vissza neki az élet?
Egy-két példa:
Volt egy srác a sulinkban, aki nagyon durván kritizálta és bántotta az egyik lányt a túlsúlya miatt, hogy hát miért nem fogy le, hogy néz ki, dagi stb.
Nos, évekkel később láttam ezt a srácot és nem hittem a szememnek úgy el volt hízva (pedig korábban sportos alkat volt), szóval megszólt mást a kövérségéért és végül ő is kövér lett - szóval ne ítélj, hogy ne ítéltess! :D
Másik:
Csávó megcsalta a lányt az érettségije előtt, a csajnak nagyon rosszkor jött ez a trauma és azt hitte nem fog tudni leérettségizni se, de végül neki kitűnőre sikerült, viszont a srác megbukott és pótvizsgáznia kellett - ő máshogy kapta vissza, de felfoghatjuk ezt karmának.
Harmadik példa:
Csajba nagyon szerelmes volt egy rendes fiú, de a csaj csak játszott vele, és sokat sírt miatta a srác. Szakítottak, aztán később ez a csaj összejött egy olyan fiúval (gazemberrel), aki a lehető legnagyobb csalódást okozta a számára - rengeteg sírással - és akkor eszébe jutott ez a másik fiú és az, hogy bizony ő most azt kapta vissza, amit megérdemelt....
Vagy:
Egy nő nagyon önimádó/hiú/kényelmes volt, önző és sosem akart gyereket, elvetette, amikor lehetett volna.
Aztán később, amikor már elszálltak felette az évek és rájött, hogy magára marad, mert a szépsége mulandó és már nem kapkodnak úgy utána a férfiak, akkor elhatározta, hogy bármi áron vállal egy gyereket. Nos, kiderült, hogy már nem lehet neki soha többé saját. Így büntette meg a sors.
Szóval több esetet is láttam már, a dolog működik!
Ja, még egy példa:
Volt egy dúsgazdag ember, akinek mindene megvolt, aztán egy napon pont azt vette el tőle a sors, ami a legdrágább volt neki: a családját és gyermekeit. Meghaltak.
Valószínűleg korábban ő is másoktól nyúlta le a hasznot és mások kizsákmányolása árán gazdagodott meg.
Szóval mindenki megkapja azt, ami jár neki - ha pedig igazságtalanul történt, akkor egy korábbi életéből hozott karmát kellett megélnie.
Én magamon tapasztaltam. Megdudáltam és ordibáltam egy autó sofőrjével mert kitört a kereke és nem lehetett miattuk tovább menni. Egy hete pénteken belémjött egy taxi és jó ideig nem fogom tudni használni az autóm, még semmi pénz nincs a javitásra, pedig az egész eleje oda lett.
Ezentúl én másképp fogok az emberekhez állni, nem leszek agressziv es joval korultekintobb leszek a volan mogott.....
Amikor valami negatív dolgot csinálsz, az egyből visszahat rád. Csak nézd meg a tartósan gonosz, rosszindulatú embereket myen lepukkantak, milyen büdösek, mennyi betegségük van. Nem hiszed? Nézd meg jobban. Ezt nem úgy kapják vissza, mint egy rajzfilmbe. Ez a valóság.
Én nem értettem, hogy miért olyan beteges egy kollégám, kulturált nyugodt, legalábbis ezt az arcát mutatta, kiderűlt, hogy 5 éve elvált a feleségétől és napi 3 órán keresztűl mindha mindenkinek mekkora kva. 1 éve meghalt kB.
Lehet, hogy úgy tünik, hogy a pénzes emberek nyugodtak, de a félelem a hatalom és a pé z elvesztésétől szétszedi őket.
A törvény egyszerű:
úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy bánjanak veled.
Ha ezt mindenki betartaná, a világ sokkal jobb hely lenne !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!