Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Volt szerencsétek ilyesmit...

Volt szerencsétek ilyesmit testközelből látni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom milyen kategóriába írhatnám, általában a karmára szokták fogni, szóval gondoltam ez jó lesz.

Az érdekelne, hogy sokszor lehet hallani, hogy "majd az élet visszaadja neki", "mindenki megkapja amit megérdemel".

De valahogy soha senkitől nem hallottam, hogy akinek ártottak bármivel, az utána volt szerencséje végignézni, ahogy visszaadja neki az élet.

Ezzel az emberek nyugtatják magukat vagy volt már erre példa a történelemben?

Vagy ilyenkor a saját kezünkbe kell venni a dolgokat, hogy valóban adja vissza neki az élet?

2019. júl. 19. 22:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Hát pedig nekem volt szerencsém sokszor megfigyelni, hogy bizony az élet visszaadja.... és nem biztos, hogy rögtön, lehet csak évekkel, évtizedekkel később.
2019. júl. 19. 23:42
 2/23 Fish1 ***** válasza:
97%
Én is sok esetben láttam már, hogy visszakapták. Volt, mikor hónapokon belül. Viszont olyan is van, hogy sok idő eltelik a kettő között, ilyenkor már kevesebb ember látja meg az összefüggést.
2019. júl. 20. 03:57
 3/23 anonim ***** válasza:
27%

Ki vagy te,hogy itélkezz?

Visszakapja. Mindig minden esetben visszakapja.

Én is visszakaptam.

Én még olyat nem láttam, hogy évtizedekig kellett volna várni.

2019. júl. 20. 07:01
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem így működik.

A tetteid és szavaid a tudati állapotodra vannak hatással, amely tudati állapotodon keresztül élvezheted a cselekedeteid gyümölcsét. Nem ad vissza semmit az élet. De adsz vissza magadnak mindent a tudatlanságod által.

2019. júl. 20. 07:42
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Bizony, hogy volt. Egyik munkatársam kert tőlem kölcsön egy nagyobb összeget 700 eur-t nem, nem, nem, és nem adta meg. Mondom ok ha nem akkor tanulópénz nem tudok semmit vele tenni, leszrom. Elment egyik helyre szerelni es kárt okozott a házban, a tulaj annyit mondott, hogy vagy kifizeti neki a kárt amit 700 eurora itelt meg vagy feladja birosagra. Ugyh. lenyegeben kifizette igy is ugy is ... ez egy elő pelda amiben lattam az összefüggést
2019. júl. 20. 08:12
 6/23 anonim ***** válasza:
72%

Én vagy láttam is, vagy utólag hallottam mi lett.

Ami azért ritka, de valahogy nálam így alakult.

Ez létezési alaptörvény. Egyértelmű tény, nem csak valami, hogy hülyék kis csoportja nyugtassa magát.., ez amúgy sem lenne szellemi fejlődés, inkább álmegnyugvás negatív forrásból.

2019. júl. 20. 09:12
 7/23 anonim ***** válasza:
46%

Az, hogy szerencsésnek érzed magad, ha azt látod valakin, hogy épp a negatív karmát kapják vissza, nos, ez nem vall túl magas szellemiségre, lelkiségre.

Mit gondolsz, amikor valaki épp szenved, nem a saját negatív karmáját éli meg? A szenvedését látni tényleg olyan nagy szerencse lenne?

2019. júl. 20. 09:36
 8/23 anonim válasza:
77%

Igen volt. Egy hotelben dolgoztam és volt egy kolleganő aki mindenkivel cseszekedett, pletykált.. senki se szerette... Egyszer velem volt egy vitája és belém folytatta a szót stb.

Egyik vacsorához való készülődéskor vitte ki a tanyerokat kocsival ( van erre egy kocsi amibe 3 sorban férnek bele a tanyerok, de ugye nincs ajtaja)valahogy olyan szerencsétlenül tolta, hogy átment a lábán a kerék, ami nem kis súlyt jelent és össze tört jópár tányér...

2019. júl. 20. 11:12
 9/23 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a korrupt politikusokra, bankárokra, maffiózókra ez nem igaz :(

A bankok rengeteg családot tettek tönkre, tettek az utcára számtalan embert, de még gazdag bankárt hajléktalanná válni nem láttam

A Bank amikor csődbe megy a politikusok az emberek pénzén keresztül (állami támogatás) konszolidálják a bankokat. Viszont, ha a családok mennek tönkre akkor csak annyit mond a bank meg a politikus, hogy így járt...

Hol itt a karma? ? ? ? ?

2019. júl. 20. 13:26
 10/23 anonim ***** válasza:
Írnátok példákat?
2019. júl. 20. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!