Mit tegyek ha 22 évesen nagyon öregnek érzem magam?

Menj nyugdíjba!:)
Keress passzív jövedelmet, élj jogdíjakból, és utána csak hintázz, nézd a mókusokat, meg ilyenek.:D

Hát akkor én mit szóljak 40 felett???
Fogadd el magadat úgy ahogy vagy. Állj tükör elé és minden nap 50x ismételd el a saját szemedbe nézve, hogy "Szeretem és elfogadom magamat olyannak amilyen vagyok!!"
Rendben? Hidd el, a pozitív megerősítések csodát tesznek.

Én is sokáig jártam hasonló cipőben, de azért így mára valamennyire sikerült kilépnem belőle. Bár időnként elég oregnek érzem magam, pedig csak 25 múltam :D
Igyekszem élvezni az életet és sok dolgot figyelmen kívül hagyni és ez vagy bejön vagy nem. Általában azért működik.
Fejben kell mindent eldönteni és elhatarozni és akkor lehet mindenen segíteni.
Persze, az is jó dolog, hogy ha az ember egy szakembernek kitudja beszélni ezeket.

es orvos kivizsgalt mar rendesen teljeskoruen?
orvos! nem pszichiater
tudod szokasos mindenfele egeszsegugyi kivizsgalasrol van szo
emelett mi terhel tegdet?
probald letenni azokat amit lelehet es vidd csak a sajat keresztedet amit koteleseged vinni
kolocokat ne vigyel epp eleg mindenkinek a maga keresztje,
itt nem masok keresztjenek viveveseben segiteserol van szo mivel az mindenki kotelesegebe tartozik
de errol is lemondhatsz pl. ha ugy konyitenel magadon
eletvitelbeli dolgokra gondoltam, ha szelsosegekbe esel, egeszsegtelenul elsz
ha netan meg is vagy gyozodve hogy milyen egeszegesen stb.

athato brahmasmi
Vagyis az emberi születés célja: tudakozódni az Abszolúlt felől! Most, hogy végre elértük ezt az emberi születést, itt az ideje! Ez nem a számoktól függ! Mi más lenne az emberi élet értelme, mint értelmes kérdéseket feltenni?
Mi az élet értelme? Ki vagyok én? Létezik Isten?
Szerintem ezek a legjobb kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!