21 évesen öregnek érzem magam?
Kicsit nehezebb életem volt az átlagnál, már tizenévesen kezdtem úgy érezni, hogy kész, én ebbe belefáradtam.
Most 21 évesen meg már lélekben 50-nek érzem magam vagy még többnek.
Egykét semleges ismerőseim hiába idősebbek nàlam, fiatalabbnak látom/érzem magamnál, mert nyugodtabb az életük.
Hiàba nyugtattak az emberek sokan, hogy nem nézek ki 21-nek se, nemhogy sokkal többnek, de higgyjétek el én attól még úgy érzem magam, mint aki mindenen túl van stb. Holott még egyelőre semmit nem tudok felmutatni, nem tettem semmit le az asztalra.
Többen is mondták már, hogy nagyon látszik rajtam az öregség. Meg hogy mély fájdalom tükröződik a szemeimben akkor is, ha mosolygok, olyan végtelen szomorúság. Egyszerűen nincs kedvem semmihez. Nem érdekel a pénz, a szerelem se semmi. A haláltól is félek, de ha tudnám hogy úgy halok meg hogy fájdalommentes stb. Akkor gond nélkül meghalnék.. Utána néztem a neten hogy "öreg lélek,, és úgyanazok vannak leírva mint amit én érzek.
21/F
Ha kioktatni meg beszólógatni jöttél, ne írj semmit.
Nem értem,mégis mit vársz. Az első normálisan leírta a véleményét.
Egyenként igen,depressziós vagy.
Ugyanez volt velem mikor 17 voltam és meghalt anyum,és hasonlót élek át most 19 évesen mikor egy betegséget diagnosztizáltak nálam...
Szóval ha önsajnáltatni akarsz,akkor hajrá,de ha nem,akkor állj fel,és tegyél is valamit,hogy a dolgok jobbak legyenek.
Kapu nyitási pánik.
Nekem 8 alkalom segített a picologusnál.
Ha tudsz angolul ezt nézd meg : lehet segít. [link]
Még ezt a kérdést, itt lefordította valaki magyarra az üzenetet : https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__9598358-sze..
öreg lélek...
teljesen mást jelent, mint ami te vagy. egy öreg lélek spirituálisan fejlett, tudatos, ismeri magát. nem azt jelenti, hogy folyton fáradt és elege van az életből. és pláne nem kapja fel a vizet egy normális válaszra (mint az elsőé), és kezdi el nyomatni az unalmas "mennyi a hülye troll, hülye Magyarország, hülye gyakorikérdések" dumát. Amíg nem akarsz segíteni magadon, és változni, és valami egyéb, megnyugtató választ keresel a problémádra, nem a probléma gyökerét, addig az itteni népség se fog tudni neked tetsző választ adni.
"21 évesen meg már lélekben 50-nek érzem magam"
-legalábbis azt képzeled, ugyanis nagyon nem tudod, milyen valóságban 50 évesnek lenni. A munkád érdekel? valami művészet? zene? irodalom? magad is próbálsz valamit létrehozni? mikor énekeltél utoljára? ezek ki tudnak hozni a mélypontról, hogy megtaláld az utadat
“Hiàba nyugtattak az emberek sokan,”
Sokan? Te mindenkinek csak nyígsz és szenvedsz? Jó társaság lehetsz, hallod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!