Honnan lehet tudni, hogy valaki öreg lélek?
Sehonnan mivel nem létezik ilyen.
A halál az véglegesen eltörli a létezést.
Ez tény.
Nem könnyű ezt eldönteni, de vannak olyan jelek, amelyekből összerakható a kép.
Némelyeknél ezt érezni lehet. Másoknál nem, ott az a döntő, hogy az illető mennyire empatikus, mennyire látja át a dolgokat, képes megérteni mások álláspontját, illetve milyen értékeket vall ő maga.
Azt mondják, hogy ez a besorolás leginkább abban nyilvánul meg, milyen feladatokkal foglalkozik az illető, hiszen ez mutatja meg, hol tart a tanulási folyamatban. Egy öreg léleknek nyilván nem az a fő feladata, hogy híres legyen, vagy uralkodjon másokon, hanem inkább az útmutatás, a saját karmájának lenullázása, az öröm megtalálása magában a létezésben.
Nagyon bölcs, egyedi.
Ha tudni szeretnéd valakiről, írhatsz nekem s megnézem.
a tenyér is sokat elárúl. nekem példáúl sok vonalak vannak a kezeimen. 3-és 4 sorsfonalam is van. az élet vonal elötti vonalak az előző életemre utalnak,míg a mögötte lévők esetlegesen a mostani életem sorsait mutatják.
sokaknak megnéztem már a tenyerét és a közelemben lévőknek nincsen annyi vonalak a tenyerén,mint nekem.
sokaknak nincs is sorsvonala, ami igencsak meglep engem. sokaknak iszonyú rövid az életvonala ami szintúgy meglepő. sokmindent elárúl a tenyerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!