Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy valaki öreg lélek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 9. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

Sehonnan mivel nem létezik ilyen.

A halál az véglegesen eltörli a létezést.

Ez tény.

2019. jún. 9. 12:06
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem könnyű ezt eldönteni, de vannak olyan jelek, amelyekből összerakható a kép.

Némelyeknél ezt érezni lehet. Másoknál nem, ott az a döntő, hogy az illető mennyire empatikus, mennyire látja át a dolgokat, képes megérteni mások álláspontját, illetve milyen értékeket vall ő maga.

Azt mondják, hogy ez a besorolás leginkább abban nyilvánul meg, milyen feladatokkal foglalkozik az illető, hiszen ez mutatja meg, hol tart a tanulási folyamatban. Egy öreg léleknek nyilván nem az a fő feladata, hogy híres legyen, vagy uralkodjon másokon, hanem inkább az útmutatás, a saját karmájának lenullázása, az öröm megtalálása magában a létezésben.

2019. jún. 9. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha őszülni kezd a lelke, azt hívják öreg lélek.
2019. jún. 9. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon bölcs, egyedi.

Ha tudni szeretnéd valakiről, írhatsz nekem s megnézem.

2019. jún. 9. 20:13
 5/11 anonim ***** válasza:

a tenyér is sokat elárúl. nekem példáúl sok vonalak vannak a kezeimen. 3-és 4 sorsfonalam is van. az élet vonal elötti vonalak az előző életemre utalnak,míg a mögötte lévők esetlegesen a mostani életem sorsait mutatják.

sokaknak megnéztem már a tenyerét és a közelemben lévőknek nincsen annyi vonalak a tenyerén,mint nekem.

sokaknak nincs is sorsvonala, ami igencsak meglep engem. sokaknak iszonyú rövid az életvonala ami szintúgy meglepő. sokmindent elárúl a tenyerünk.

2019. jún. 10. 04:42
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Nagy és ősz szakálla van és fiamnak szólít mindenkit
2019. jún. 11. 08:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Bárki bármit állít a halálról, vagy az életről, az vélemény, nem tény. Ha azt szeretnéd tudni, hogy valakinek öreg e a lelke (amennyiben létezik olyan, hogy öreg lélek, mint pl. amiről Dr. Michael Newton a Lelkünk útja című sorozatában ír), akkor szerintem ez a tudás nem vezet sehová sem. Teljesen felesleges ezt tudni. Nem is lehet tudni. Az ember ösztönösen azt gondolja magáról (már aki hisz ebben), hogy ő öreg lélek. Mert ezt pozitívnak gondolja. Sőt, ezzel többnek gondolja magát másoknál, ami sajnos szintén "népszerű" gondolat. Egy öreg lélek nem jobb, mint egy fiatal. Egy öreg ember jobb, mint egy csecsemő? És persze mindez csak az én véleményem.
2019. jún. 13. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Onnan például, hogy nem hisz a késeiek hazugságaiban, mivel átlát rajtuk és emlékszik ősibb, régebbi időkre is. Az ilyen ember a Bibliában, a Kinyilatkoztatásban sem hisz.
2019. jún. 15. 01:14
 9/11 Laylah ***** válasza:
Megfontoltság, bölcsesség jellemzi. Nyugodtabb mint a fiatal lelkek, és jó emptaikus képességekkel rendeklezik. Türelmes, megértő mások lelki problémáival szemben. A fiatal lelkeket onnan ismered meg, hogy nehezebben küzenek meg az érzelmi válságokkal, nem tudnak túllépni pl. egy szakításon, hiszen előző életeikben nem igazán tapasztaltak még ilyesmit. Az életek során egyre több tapasztalat halmozódik fel, ami elraktározódik mélyen elrejtve. Értelemszerűen minél nagyobb ez az "adatbázis", annál könnyebb a léleknek.
2019. jún. 17. 11:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Pl nem tesz fel ilyen kérdéseket. Pontosan tudja, hogy minden válasz megvan benne.
2019. jún. 20. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!