Ha valaki öreg lélek, az azt jelenti, hogy balek?
Figyelt kérdés
Ugye itt bolyong már mióta...
Nekem ez jön le.
2019. jún. 9. 08:56
1/15 anonim válasza:
Nem. Az öreg lélek azt jelenti, hogy nagyon sok karmát tudhat maga mögött. Egy valódi öreg lélek nem bolyong és a legkevésbé sem szokta a balek ruhát magára ölteni. Ugyanis az öreg lélek BÖLCS. Olyan tudás birtokában van, amit nem lehet semmilyen földi papírral, pecsétes, semmitmondó vacakkal megszerezni. Az csak por, meg hamu.
2/15 anonim válasza:
A végzős diák balek, hogy még mindig ott van?
3/15 A kérdező kommentje:
Nekem a leírás alapján a bukott diák jön le, akinek már szakmunkás bajusza van és ott ül a 12 évesek között, akik félnek tőle :D
2019. jún. 9. 10:20
5/15 anonim válasza:
Mitől volna bukott? Egyszerűen annyit jelent, hogy a ciklusai (földi inkarnációinak) végét járja. Mindenki osztályismétel néha, hiszen vannak komplex feladatok, amelyeket csak többszöri nekifutással, vagy több nézőpontból lehet abszolválni.
6/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 9. 11:41
7/15 anonim válasza:
Inkább az a balek, aki ilyenekben hisz.
8/15 anonim válasza:
Öreg lélek - tapasztalt lélek.
Tapasztalt lélek - bölcs lélek.
A bölcset baleknek tekinteni, az az igazi balekség!
9/15 anonim válasza:
A balek az pont hogy tapasztalatlan és ostoba
10/15 anonim válasza:
Az öreg lélek nem "balek", épp úgy, mint ahogy egy fiatalabb, kevesebb inkarnációt megélt, kevesebb tapasztalattal rendelkező lélek sem.
Ha maradunk az emberi analógiánál, te minősítenél valakit baleknak azért, mert még csak nagycsoportos óvodás, vagy még csak alsó tagozatos az általános iskolában, vagy mást azért, mert végzős egy egyetemen, vagy éppen diplomával a kezében azon az egyetemen tanít, ahol ő maga is tanult annak idején?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!