Vajon a karma összeegyztethető a keresztény vallással?
Miért összeegyzetethetetlen?
Azt tudom, hogy nem tartozik bele, 2 külön dolog hivatalosan. Az a kérdés, hogy nem-e lehet-e mégis hogy mindkettő igaz legyen egyszerre?
egyes vagyok
Mindjárt jönnek a keresztények, és részletesen megmondják, h szerintük miért összeegyeztethetetlen. De hát tudjuk, hogy a levegőnél nehezebb tárgy nem repülhet, a víznél nehezebb tárgy nem úszhat stb. Ha te a saját fejedben össze tudod egyeztetni a fent leírt 2-3 dolgot, akkor nem mindegy, hogy a keresztények össze tudják-e?
egyes és hármas vagyok
Már 29 perce kiírtad a kérdést, és még nem kaptál hideget-meleget, pedig hazaérhettek volna a vallásosak a miséről... mindenki elázott és száratkozik...?
egyes, hármas és ötös vagyok
Már egy órája kiírtad a vallás alkategóriába a kérdésed, és még nem özönlik a sok hittérítő? Mi történt, itt a világvége, csak nekünk nem szóltak?
Nem összeegyeztethető, mert nem akarják összeegyeztetni. A dogmák rugalmatlanok, felülbírálati lehetőség nincs.
Fabrikálj magadnak saját vallást, az lesz benne, amit te elfogadhatónak tartasz. Ma kezdd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!