Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A világnézetemet is a karmám...

A világnézetemet is a karmám szerint kapom?

Figyelt kérdés
Pl. nem születtem mohamedán vagy keresztény családba.
2019. jún. 8. 22:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
0%
igen, veled a karma kulonosen kegyetlen volt, ha ilyenekben hiszel
2019. jún. 8. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Erősen fogjuk rá. Előző életed végére hasonló belső nézeted lett, mint mostani elején. Ez belső, a külső, olyan mint egy szuper felszínes manifesztáció még is egy elvi, elmebéli dolog, ami nem egy felszínes kör.

Ismerek olyat, aki keresztény karikatúrába született, és az elejétől utálta az igazságtalanságot benne.

Én is olyan helyre születtem, ahol az hamis tisztelet, illem, és hasonló érthetetlenségek voltak, még is megtaláltam, sőt el is sajátítottam istent.

2019. jún. 8. 22:28
 3/12 A kérdező kommentje:

Elsőke, az megvan hogy te is az ezotéria rovatban olvasgatsz? :"D

RedVixen! De ha az előző világnézetemet öröklöm, akkor miért születek olyan családba ahonnan menekülnék? Miért kell vilánézetet váltanom?

2019. jún. 8. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A karmát úgy értsd hogy minden emberben vágyak és ellenállások vannak a világgal kapcsolatban, amikor véget ér az egyik életed akkor éppen ezek a vágyak és ellenállások vonzanak bele egy új leszületésbe, tehát tekintheted úgy hogy addig térsz vissza az anyagi világba újra és újra, míg fel nem oldod ezeket magadban. Tehát ha élethelyzetekben feljön egy erős érzés ami vagy vágyakozással teli vagy éppen a helyzet elutasítása miatt kellemetlen, akkor tudatosan meg kell vizsgálnod ezeket az érzéseket hogy mi élteti őket, milyen gondolatok társulnak hozzá és milyen további érzések táplálják. Elsőre talán nem fog ez menni, de ha elkezded ezt megfigyelni magadban akkor idővel rutinból fog menni és egyre felszabadultabb leszel olyan élethelyzetekben amikben eddig esetleg az érzések elragadtak.
2019. jún. 9. 06:07
 5/12 anonim ***** válasza:

"amikor véget ér az egyik életed akkor éppen ezek a vágyak és ellenállások vonzanak bele egy új leszületésbe,"

De ki az, aki belevonzódik az "új leszületésbe"?

2019. jún. 9. 11:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"De ki az, aki belevonzódik az "új leszületésbe"?"

A meg nem világosodott, ha már valahogy neveznünk kell a szavak szintjén.

2019. jún. 9. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:

De ő ki? Honnan jött, és hova megy, miután megvilágosodott?

2019. jún. 9. 12:23
 8/12 anonim ***** válasza:

"De ő ki? Honnan jött, és hova megy, miután megvilágosodott?"

Csapdába esett energia, aki korlátozottságban él valakiként, vágyak és ellenállások halmaza alkotja és eszerint reagálva elkülönültséget él meg. Egy illúzió ami véget ér de amiben létezett AZ örök.

2019. jún. 9. 14:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Megkapod azokat az információkat amire szükséged van.

De a világnézeted te is alakíthatod olyanra hogy elégedett és magad számára megfelelően bölcs legyél.

2019. jún. 9. 15:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Világnézetedet te és nevelésedben résztvevők alakították/alakítják ki.

.

"nem születtem mohamedán vagy keresztény családba."

Hányan vannak így, aztán vallást váltanak, éppen világnézetük miatt.

2019. jún. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!