A világnézetemet is a karmám szerint kapom?
Erősen fogjuk rá. Előző életed végére hasonló belső nézeted lett, mint mostani elején. Ez belső, a külső, olyan mint egy szuper felszínes manifesztáció még is egy elvi, elmebéli dolog, ami nem egy felszínes kör.
Ismerek olyat, aki keresztény karikatúrába született, és az elejétől utálta az igazságtalanságot benne.
Én is olyan helyre születtem, ahol az hamis tisztelet, illem, és hasonló érthetetlenségek voltak, még is megtaláltam, sőt el is sajátítottam istent.
Elsőke, az megvan hogy te is az ezotéria rovatban olvasgatsz? :"D
RedVixen! De ha az előző világnézetemet öröklöm, akkor miért születek olyan családba ahonnan menekülnék? Miért kell vilánézetet váltanom?
"amikor véget ér az egyik életed akkor éppen ezek a vágyak és ellenállások vonzanak bele egy új leszületésbe,"
De ki az, aki belevonzódik az "új leszületésbe"?
"De ki az, aki belevonzódik az "új leszületésbe"?"
A meg nem világosodott, ha már valahogy neveznünk kell a szavak szintjén.
De ő ki? Honnan jött, és hova megy, miután megvilágosodott?
"De ő ki? Honnan jött, és hova megy, miután megvilágosodott?"
Csapdába esett energia, aki korlátozottságban él valakiként, vágyak és ellenállások halmaza alkotja és eszerint reagálva elkülönültséget él meg. Egy illúzió ami véget ér de amiben létezett AZ örök.
Megkapod azokat az információkat amire szükséged van.
De a világnézeted te is alakíthatod olyanra hogy elégedett és magad számára megfelelően bölcs legyél.
Világnézetedet te és nevelésedben résztvevők alakították/alakítják ki.
.
"nem születtem mohamedán vagy keresztény családba."
Hányan vannak így, aztán vallást váltanak, éppen világnézetük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!