Mi lehet az oka? Karmikus találkozás?
Figyelt kérdés
Van egy nő,akit pár éve ismerek. Jóban vagyunk, jó párszor beszélgettünk is, és imádom. Nem tudom miért, de imádom. A kisugárzása, ahogyan tud nézni, amilyen kedves, gondoskodó stb. Legelőször megláttam,és már akkor szimpi volt, aztán ahogy párszor beszéltünk, meg egyszer-kétszer segített rajtam annyira megszerettem. Mással sosem volt még ilyen. Ráadásul idősebb nálam 20 évvel. De mellette olyan nyugodt vagyok,és boldog. Az utcán néha rosszul szoktam lenni, de ha mellette sétálok,elmúlik. Annyira furcsa. Ráadásul rengeteg mindenben hasonlítunk. Ez valamilyen karmikus találkozás lehet? Mert furcsa, hogy valakivel nem vagyok annyira közeli kapcsolatban, csak jópárszor beszélgettem vele és ennyire megszerettem. Mi a véleményetek? (nem vagyok szerelmes belé amúgy..kicsit olyannak tűnik, ahogy dícsérgettem :D ) 23L2019. ápr. 29. 21:55
1/1 anonim válasza:
Igen, lehetséges, hogy előző életetekben már ismertétek egymást, és lehet az is, hogy közel álltatok egymáshoz, és azért ilyen pozitív ő neked; de lehet az is, hogy azért vonz a közelsége, a társasága, ponthogy , mert előző életetekben pl rühelltétek egymást, és akkor most ez így szépen kiegyenlítődik, most élitek meg a másik pólust, hogy egyensúlyba kerüljön a mérlegetek. Létezik ilyen segítőkarma is. Hogy azt hozzátok előző életetekből. Szóval állhattatok már közel is egymáshoz, de lehet, hogy pont csak egyszer találkoztatok eddig, és akkor pl pont utáltátok egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!