Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Karma - találkoztatok már ti...

Karma - találkoztatok már ti is közvetlen módon olyan esettel, amikor a karma utolért valakit?

Figyelt kérdés

Én soha nem hiszek semmi természetfeletti hülyeségben általában, na de a tapasztalat azért mégis más.

Volt 6 ember (egy fehérgalléros bűnbanda), aki mocskosul tönkretette az életemet, de véglegesen.

Ezek közül azóta 3 váratlanul meghalt rákban, 1 pedig éppen készülődik elpatkolni (ezt nemtom miben).

És ezen azért elgondolkodtam. A fő bűnös még hátra van, de ha így haladunk, remélem megérem, szeretnék elmenni a temetésére.

Volt ilyesmi tapasztalatotok? Tényleg lecsap a karma mindenkire?

2019. márc. 18. 17:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"45 év alatt mindegyik"

EZ a megerősítési torzítás.

Volt még ott sok ezer olyan is, amelyik nem jött be: na, ezeket MIND szépen elfelejtetted.

2019. márc. 19. 21:14
 12/19 A kérdező kommentje:

tozítás?

ezt nem magadra érted? vagy a szövegértéssel van gond.

összesen 6 emberrel beszéltem, nem több ezerről!! ez hogy jött ide?

2019. márc. 19. 21:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted, ugye?

Rengeteg emberrel beszéltél már erről a témáról.

Ezek mind nem jöttek be.

Ez a hat az, amelyik megerősíti az elképzeléseidet.

2019. márc. 19. 21:56
 14/19 A kérdező kommentje:

egyszerűen nem értem, miről beszélsz.

összességében volt szó 6 emberről, NEM VOLT TÖBB.

2019. márc. 19. 23:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Tényleg képtelen vagy megérteni?

Ezt NEM úgy kell nézni, hogy az események közül kiválogatod azt, ami neked tetszik, és aztán azt mondod: Hűha!

Hanem meg kell nézni: mondjuk 500 ember sorsát ismered a környezetedben.

Közülük kire illik TÖKÉLETESEN a karma szabálya?

Tehát NEM úgy, hogy valaha történt velük valami hasonló - hanem úgy, hogy folyamatosan beleszól az életükbe?

Elárulom: meglepően kevés van ilyen.

Biztos, hogy nem éri el a 10%-ot.

Akiről írtál, az csak 1% (500 emberből 5).

2019. márc. 20. 01:17
 16/19 anonim ***** válasza:
a nővérem 6 éven keresztül áskálódott ellenem amikor egyetemista voltam. majd 6 évig nem tudott a tescoból elmenni máshova dolgozni, vagyis pontosabban nem tudta pontosan ugyanannyi ideig a vállalkozását beindítani. ugye aki akadályozni próbálja a másik karrier terveit arra ugyanaz vár. és mindezt úgy hogy nem tettem ellene semmit. egyszerűen megtanultam én meg ebből, hogy nem mindenki való az életembe mert nem mindenki jó ember és kész
2019. márc. 20. 12:00
 17/19 A kérdező kommentje:

az finom kifejezés h nem mindenki jó ember.

teljesen horrorisztikus emberek vannak, egyszerűen elképzelni se tudom h ennyi rosszindulat és aljasság hogy fér egyesekbe ...

de mikor volt a cirkusz jogi része, akkor az ügyvéd is azt mondta h "nézze uram, az emberoi aljasság ellen nem lehet jogi úton harcolni, mert majd jön a következő, meg a következő és csak lavina indul meg" --- igaza is lett, a végén már a korrupt bírótól kezdve az atya úr isten is benne volt a mocsokban. (bár erre meg azt mondta az ügyvéd, h "de uram, hát maga is ebben az országban él, ezen miért csodálkozik?" ... no comment)

2019. márc. 20. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Én minden pillanatban látom ahogy be teljesül és létrejön a karma. :D

Az a “banda” nem biztos, hogy azért került ilyen helyzetbe mert veled ki cseszett. Az viszont a te karmád ahogyan most érzel ezt tudván. Ez egy be teljesült karma és létre is hozol egy újat ezáltal. Üdv a létforgatag börtönében.

2019. márc. 22. 01:07
 19/19 A kérdező kommentje:
hát igen, biztos csúnya ember vagyok, de csak én tudom, mit műveltek, és kifejezetten jó érzés h még csak nem is kell bosszút állnom a lelki békém érdekében, a sors elrendezi helyettem. azért ez vhol fantasztikus ...
2019. márc. 23. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!