Karma - találkoztatok már ti is közvetlen módon olyan esettel, amikor a karma utolért valakit?
Én soha nem hiszek semmi természetfeletti hülyeségben általában, na de a tapasztalat azért mégis más.
Volt 6 ember (egy fehérgalléros bűnbanda), aki mocskosul tönkretette az életemet, de véglegesen.
Ezek közül azóta 3 váratlanul meghalt rákban, 1 pedig éppen készülődik elpatkolni (ezt nemtom miben).
És ezen azért elgondolkodtam. A fő bűnös még hátra van, de ha így haladunk, remélem megérem, szeretnék elmenni a temetésére.
Volt ilyesmi tapasztalatotok? Tényleg lecsap a karma mindenkire?
oké vannak véletlenek, csak azért az arány feltűnő.
de szeretek én is racionális lenni, szal nem keresek benne semmi égi áldást, csak mindenesetre fura, mert egyiknek se indokolta se a kora se az előzménye, és mégis hops ...
azért 6-ból 4 ... elég fura egybeesés, de ilyen az élet
"Én soha nem hiszek semmi természetfeletti hülyeségben"
"általában"
"na de a tapasztalat azért mégis más"
Figyelemre méltó sor az ész elvesztésében.
Amúgy: megerősítési torzítás.
A kérdésed pedig ezotéria kategória.
Ja, persze.
Mengele is biztos visszakapta, mikor 72 évesen meghalt egy ausztrál strandon.
És addig is tovább kísérletezett.
Az egyént és Karmáját futóverseny résztvevőinek képzeled el?Mi az, hogy 'utolér a Karma'?
.
"Én soha nem hiszek semmi természetfeletti hülyeségben általában"
A 'soha' és az 'általában' ugyanarra vonatkoztatva egy mondatban nem fér el.
SOHA nem hiszel a természetfelettiban, vagy csak ÁLTALÁBAN?
"vagy csak ÁLTALÁBAN?"
Már ez sem igaz, mert most már hisz.
És mindezt egy mondaton belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!