Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Karma - találkoztatok már ti...

Karma - találkoztatok már ti is közvetlen módon olyan esettel, amikor a karma utolért valakit?

Figyelt kérdés

Én soha nem hiszek semmi természetfeletti hülyeségben általában, na de a tapasztalat azért mégis más.

Volt 6 ember (egy fehérgalléros bűnbanda), aki mocskosul tönkretette az életemet, de véglegesen.

Ezek közül azóta 3 váratlanul meghalt rákban, 1 pedig éppen készülődik elpatkolni (ezt nemtom miben).

És ezen azért elgondolkodtam. A fő bűnös még hátra van, de ha így haladunk, remélem megérem, szeretnék elmenni a temetésére.

Volt ilyesmi tapasztalatotok? Tényleg lecsap a karma mindenkire?

2019. márc. 18. 17:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Persze, nyomott egy alt+E-t, ami adott neki némi movement speed buffot, aztán R+Q-val executeolt.
2019. márc. 18. 18:19
 2/19 anonim ***** válasza:
Elsőként fogalmad sincs de nekem sem mi az ami spontán vagy jogosan okotzatként történik akár kellemes akár nem .Mert van különbség . Aztán rossz hìrem az mindenki aki halandó az meg fog halni kik így måsok måsként .Egy estben ismerős ki ment venni olajcseréhez dolgokat wzámlára , egy flakonnal többet kapott . Ezt eldicsekedte nekünk mi mondtuk vigye vissza így fair . Dehogy viszi ez ajåndék , megy lecseréli az olajat . Betolat a garåzsba leveri a tükröt a falon . Pont duplåja volt utångyártva mint a lopott flakon olaj....
2019. márc. 18. 18:44
 3/19 A kérdező kommentje:

oké vannak véletlenek, csak azért az arány feltűnő.

de szeretek én is racionális lenni, szal nem keresek benne semmi égi áldást, csak mindenesetre fura, mert egyiknek se indokolta se a kora se az előzménye, és mégis hops ...

azért 6-ból 4 ... elég fura egybeesés, de ilyen az élet

2019. márc. 18. 19:13
 4/19 anonim ***** válasza:
63%

"Én soha nem hiszek semmi természetfeletti hülyeségben"

"általában"

"na de a tapasztalat azért mégis más"

Figyelemre méltó sor az ész elvesztésében.

Amúgy: megerősítési torzítás.

A kérdésed pedig ezotéria kategória.

2019. márc. 18. 22:16
 5/19 anonim válasza:
52%
De le ám! Előbb-utóbb mindenki megkapja, ami jár neki. "Az kapod, amit teszel". Nem feltétlen ugyanabban a formában és időben, de visszakapod! Jót is, rosszat is. Ez egy körforgás.
2019. márc. 19. 10:38
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Ja, persze.

Mengele is biztos visszakapta, mikor 72 évesen meghalt egy ausztrál strandon.

És addig is tovább kísérletezett.

2019. márc. 19. 10:43
 7/19 anonim ***** válasza:

Az egyént és Karmáját futóverseny résztvevőinek képzeled el?Mi az, hogy 'utolér a Karma'?

.

"Én soha nem hiszek semmi természetfeletti hülyeségben általában"

A 'soha' és az 'általában' ugyanarra vonatkoztatva egy mondatban nem fér el.

SOHA nem hiszel a természetfelettiban, vagy csak ÁLTALÁBAN?

2019. márc. 19. 14:08
 8/19 anonim ***** válasza:

"vagy csak ÁLTALÁBAN?"

Már ez sem igaz, mert most már hisz.

És mindezt egy mondaton belül.

2019. márc. 19. 14:12
 9/19 A kérdező kommentje:
nagyon poénosok vagytok, de szal a száraz tények ettől még nem változnak .... 45 év alatt mindegyik, nem várt módon és hát akárhogy számolom, azért 6-ból 4 szintén tényszerűen fura arány. 66% nem rossz ...
2019. márc. 19. 18:47
 10/19 anonim válasza:
Újra #5-ös vagyok. Majd ha saját magadon is tapasztalni fogod, h működik, akkor majd 100%-ban elhiszed majd, h létezik. De addig csak kérdés marad.
2019. márc. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!