Hétesen kérdése:
Találkoztatok már Amerikai hírességel? Ha igen Hol? Hogy? Kivel?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszok2015. dec. 7. 20:37
2/11 anonim válasza:
Konkrétan nem találkoztam, csak jött velem szemben az utcán (New Yorkban). Jean-Claude van Damme.
3/11 anonim válasza:
Nem, angollal, Roger Moore-ral Budapesten egy jótékonysági rendezvényen.
5/11 anonim válasza:
menj el statisztának amerikai filmekhez, szerencsére elég sokat forgatnak itt
6/11 anonim válasza:
Chuck Norrissal. Megnyomtam a piros gombot a távirányítón, és megjelent előttem.
7/11 anonim válasza:
Paul Hogan-al és Linda Kozlowsky-val találkoztam személyesen egy Paramount studió látogatáson.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2015. dec. 8. 17:54
9/11 anonim válasza:
Talalkozasnak szamit az amikor latod es kozel all hozzad es esetleg egy fotot is sikerul elcsipni rola?
Vagy beszelgetni is kell az illetovel?
Ha eleg "latni", akkor:
Tom Cruise, John Travolta, Uma Thurman, Seal, Adrian Brody, Jerry Bruckheimer, Sam Elliot, Kevin Costner, Kiefer Sutherland, Catherine Keener, Dermot Mulroney
10/11 A kérdező kommentje:
Az is jó ha csak elmentél mellette :-) Köszi a válaszokat
2015. dec. 11. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!