Vajon találkozhattunk és jóban lehettünk előző életünkben?
Figyelt kérdés
Nem tudom hisztek-e az előző életben..
Van egy ismerősöm, akivel 2 éve találkoztam, de szinte már az elejétől úgy éreztem mintha ismerném 10000éve , elég hamar megszerettem,és azóta is nagyon nagyon szeretem, alig bírom elfelejteni, senkit sem szerettem így,mint őt, mikor meglátom elönt a nyugalom, a biztonságérzet és a boldogság. Ráadásul nagyon szép szemei vannak. :D Ezt csak mellékesen. Nem szerelemről van szó, csak úgy érzem,mintha már korábban találkoztunk volna. Nőről van szó amúgy, nálam idősebb.. Szerintetek? L
2019. márc. 7. 18:38
2/3 anonim válasza:
Hàt,az eseted inkàbb hasonlít egy jó baràtsàgra,nem az ezotérihàhoz.
3/3 anonim válasza:
Nőről?? Ez ott: Erika!! Te Piri, ha nem adod vissza a Gézát, akit lenyúltál az előző életünkben... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!