Előző életemből ismerem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kapcsolatban olyan érzésem van mintha ezer éve ismerném, már amikor előszőr láttam olyan volt pedig az előtt sosem láttam. Olyan érzésen van mintha barátok lennénk pedig még csak beszélni sem szoktunk. Még a hangja is ismerős volt pedig soha sem hallottam azelőtt. Nagyon fura erzés. Sokszor álmodok vele szinte mindennap.
Remélem páran tudjak ezt a fura érzést, nehéz leírni.
(Szeptemberben láttam először, akkortól erzem ezt, de már szerintem szerelmes vagyok belé)
A válaszokat köszönöm!❤
2019. febr. 28. 19:14
1/6 anonim válasza:
Én már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban. Szerintem csak beleestél és kész.
3/6 anonim válasza:
Nem létezik Reinkarnáció meg ilyen ezos dolgok sem. Inkább olvass Tudományt.
A tudomány mindenre választ ad.
4/6 pelgrim válasza:
Talán elolvashatnád Dr. Michael Newton: Lelkünk útja I., II. és III. könyveit az sokat megmagyaráz.
6/6 anonim válasza:
Szerintem pedig abszolút lehetséges. Én hiszek ebben. Nem tudok példát mondani, de sok ilyet olvastam és eltudom képzelni, hogy előző életetekben volt már dolgotok egymással, és ebben az életetekben is megkaptátok ezt a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!