Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Leletséges hogy felismertem...

Leletséges hogy felismertem valakit az előző életemből?

Figyelt kérdés

Eddig 2-3 olyan ember volt az életemben akiket úgy érzem mintha mindig is ismertem volna.

Viszont van egy korombeli lány, egy buszon szoktunk utazni reggelente(és nem, nem találkozhattunk mert nemrég költöztünk ebbe a városba szóval esélytelen hogy kiskorunkban találkoztunk volna) és amikor először megláttam és a szemébe néztem olyan érzésem volt hogy én ezt a lányt ismerem.De nem csak felszínesen, például hogy láttam már valamikor, ez egy mélyről jövő érzés volt, libabőrös lettem tőle, olyan volt mintha mindig is ismertem volna, fontos szerepe lett volna az életemben. És azóta ő is néha felém kapja a fejét reggelente a buszon, mintha ő is felismerne.

De lehetséges az ilyen? Hogy például az előző életemben fontos szerepet játszott az életemben és felismertem?

Egyébként elég spirituális léleknek mondanak, és nagyon érdekel minden természetfeletti, a reinkarnációt is beleértve.

Rengetegszer van deja vu érzésem, és ami a legdurvább hogy megérzem az emberek jelenlétét, nem kell őket látnom hogy tudjam ki van pl.velem egy szobában.

Mondok egy példát.Pár éve volt, hogy fodrásznál voltam és már egy negyedórája ott voltam kb.amikor nyílt az ajtó(de nem láttam ki jött be rajta, mert a folyosó végén volt az ajtó és alapból másfele néztem).Nekem meg hirtelen eszembe jutott rengeteg emlék az óvodából, az akkori egyik legjobb barátomról akit azóta sem láttam, szóval már majdnem 10 éve nem is hallottam róla mégis elkezdtek bombázni az emlékek róla.Aztán támadt egy őrült gondolatom, mintha ez a gyerek ott lenne velem egy szobában, pedig tudtam hogy szintem lehetetlen, hiszen már egy ideje nem lakunk egy városban.Közben az érkező leült mögém a kirakott székekre várakozni, és amikor a tükörben megláttam egyből tudtam hogy ő az, később kiderült hogy tényleg ő is volt.

Meg még sorolhatnám a dolgokat bőven, például néha "előre látom" a dolgokat,a családom szerint már néha ilyesztő amit csinálok, például amikor a melyik számra gondoltam játékot játsszunk a tesómmal:D

Tudom hogy eltértem a tárgytól, és köszönöm ha idáig elolvastad:D De talán jelent valamit amit leírtam, hogy jók a megérzézeim, mert gondolom ez is lényeges a kérdés szempontjából.

17/l

2016. máj. 3. 18:06
 1/7 Ozmium42 ***** válasza:
0%
Nem, mert nincs sem előző, sem következő életed.
2016. máj. 3. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
A szkeptikus válaszokat ha lehet mellőzzétek:D
2016. máj. 3. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
De van bizony és ez ma már nem egy légből kapott fikció. Amit leírsz, az az intuíció. Ezt lehet fejleszteni, mindenki képes lenne rá, ha venné a fáradságot és fejlesztené. Valakinek fejlesztés nélkül is veleszületetten is erősebb a nagy átlagnál. Én már két éve fejlesztem az intuícióm és kb. ott tartok, ahol Te most. Amit a lányról a buszon mondtál, teljesen helytálló. Higyj a saját megérzéseidben! Társul hozzá egy bizonyos érzés, mikor az intuíciód jelez és nem a bal agyfélteke sakkozza ki a dolgot. Biztosan tudod, milyen érzésről beszélek. Erre az érzésre figyelj ilyenkor és egyre tudatosabbá válsz megérzés terén.
2016. máj. 3. 19:00
 4/7 Legoman ***** válasza:
39%

Meg is válaszoltad a saját kérdésed.

Nem előző életből ismered.

Az illető energiáit megérzed, és ezáltal tudsz róla véleményt alkotni. Ha pedig az energiát ismered, akkor tudod mihez társítani. Mint amikor egy képen ráismersz egy templomra, vagy egy motorra, mert tudod, hogy néz ki.

A lánnyal való eset is hasonló volt.

Lehet előző élet is, nem zárjuk ki.

Viszont még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy megtetszett neked, és azért éreztél ilyet, mintha ismernéd. :)

Egyszóval kevés az esélye annak, hogy az előző életedből találkozz valakivel, de úgy nézem, hogy az elmondásod alapján ez nagy eséllyel volt előző életi dolog. De nem akarok semmit sem biztosra mondani, mivel nem én érzem.

Ha elgondolkozol, hogy kinél érzel még ilyet, és mikor, akkor könnyen fény derülhet a dologra, hogy az-e vagy sem.

A megérzéseid pedig jók. Hallgass rájuk! :)

2016. máj. 3. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkét választ:)

#2 igen, pomtosan tudom milyen érzésről beszélsz!

Még sosem hallottam erről meg hogy fejleszteni is lehet, egyszerűen csak ösztönösen jött idáig:D

#3 lehetséges, tényleg nem lehet biztosra tudni,ahogy te is írtad, sok minden történhetett:)

Az viszont a legkevésbé sem hogy tetszik nekem, mivel nem tartom magam leszbikusnak, szóval ez teljesen kizárt:D

2016. máj. 3. 19:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, egyel elcsúsztak a számok, az #3 és #4 akart lenni:)
2016. máj. 3. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ráismertem egy előző életemből az akkori szerelmemre (meleg férfiak voltunk). Nekem van egy visszatérő álmom is abból az életből, plusz gyerekként meg is álmodtam az arcát (hogy ki ő a mostani életében). A két felismerés pár hétre egymás után tört rám. Én másokra nem szoktam úgy ráismerni, mint te, csak vele történt ez. Bár az igaz, van hozzá tehetségem, csak nem használom ki. Én tisztán érző lennék, ha fejleszteném magam. Rá tudok mentálisan hangolódni azokra, akik valami miatt épp nagyon érdekelnek, érzelmi síkon. Nem tudom pontosan megfogalmazni. Főleg negatív érzelmeket, sérelmeket ismerek fel könnyen. Felszínesen ismert emberekben is megérzem az ilyen rejtett érzelmeket, múltbéli vagy mostani traumákból adódó dolgokat. Nálam a kettőnek nincs köze egymáshoz, csak annyi, hogy spirituálisan nyitott és némileg érzékeny vagyok.

De összességében igen, ez lehetséges. Én annak tartom, mert tapasztaltam, tapasztalom.

2016. máj. 8. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!