Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A túlvilágon a párok újra...

A túlvilágon a párok újra szerelmesek lehetnek haláluk után? Vajon megvárják ott egymást?

Figyelt kérdés
Ha meg halunk, a keresztény hit szerint a túlvilágra kerülünk.Szerelmes pár pl a fiú meg hal a lány közben másokkal van szexuálisan valamint másba szeret bele ès később úgy hal meg, akkor a túl világon már a fiú nem tudja fogni a kezét hogy újra eggyé legyenek, miközben várt rá?

#hit #örök szerelem #öszinte parkapcsolatok
2019. jan. 14. 05:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
"Amíg a halál el nem választ", szól a házassági eskü. Szerinted akkor?
2019. jan. 14. 14:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat egy munkatársammal beszélgettünk hasonlókat és jött a gondolat hogy fel tegyem ezt a kérdést én magam egyáltalán nem vagyok vallásos nem hiszek a túl világban de kíváncsi voltam hogy az emberek az átlagemberek véleménye micsoda lenne :)
2019. jan. 15. 04:22
 13/14 Jégszív válasza:

Hja kérem, csak el kellett volna olvasni abból a fránya Bibliából! 😛

Ezután a szadduceusok mentek hozzá, akik azt állítják, hogy nincs feltámadás, s ezt a kérdést tették fel neki:

„Mester! Mózes megírta nekünk, hogy ha valakinek a testvére meghal, és asszonyt hagy hátra, gyermeket azonban nem, akkor a testvér vegye el az özvegyet, és támasszon utódot testvérének.

Volt hét fiútestvér. Az első megnősült, aztán meghalt utód nélkül. Feleségét elvette a második is, de az is meghalt anélkül, hogy gyermeke lett volna. Hasonlóképpen a harmadik is,

sőt mind a hét, de egy sem hagyott hátra gyermeket. Végül az asszony is meghalt.

A feltámadáskor, ha ugyan feltámadnak, melyiküké lesz az asszony? Hiszen mind a hétnek a felesége volt?”

Jézus így felelt: „Nem azért tévedtek, mert nem ismeritek az Írásokat, sem az Isten hatalmát?

Hiszen, amikor feltámadnak, nem nősülnek és férjhez sem mennek, hanem olyanok lesznek, mint az angyalok az égben.

Nem olvastátok Mózes könyvében a csipkebokorról szóló részben, mit mondott Isten a halottak feltámadásáról? Én, Ábrahám Istene, Izsák Istene és Jákob Istene vagyok!

Tehát nem a halottak Istene, hanem az élőké. Így nagy tévedésben vagytok.”

/Mk.12.18-27./

szept. 8. 16:23
 14/14 anonymousreview60 ***** válasza:
#13: Mózes idejében Ábrahám, Izsák és Jákob már halott volt. Tehát az Úr mégiscsak a halottak istene is. Vagy ha úgy értette, hogy Ábrahám és a többiek is élnek csak másképpen, akkor nincs a Bibliában emlegetett végleges halál sem, csak egy másfajta, de tudattal átélt létezés.
szept. 22. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!