Még 2007-ben megállapították hogy hercegnő voltam előző életemben. Szerintetek ez igaz?
Így van, szóval a történelemben azért a hercegnők élete nem olyan volt, mint a mesékben a Disney hercegnőké vagy a Barbie mesék hercegnőinek az élete. Volt itt csecsemőhalál, kényszerházasság, erőszak, gyilkosság, kegyetlenség. Árpád-házi Szent Erzsébetnek is csak szerencséje volt Lajossal, hogy kedvelték egymást, de eredetileg őt is Lajos bátyjával jegyezték el még kicsi korában, csak azért nem lett abból a házasságból semmi, mert a báty meghalt fiatalon. Erzsébet sem a szülei mellett nevelkedett, hanem a későbbi férje családjának az udvarában, a későbbi anyósa nem is nagyon kedvelte állítólag.
De azért voltak csóró uralkodók is, ott volt például az a királyunk, aki Mátyás után jött, üres volt a kincstár. De I. Péter orosz cárnak is meg kellett fognia a pénzt, főleg a háborúk miatt, és az ő idejében Lengyelországnak egy kifejezetten pazarló királya volt.
Szóval az uralkodócsalád tagjának lenni nem feltétlenül jelentett még gazdagságot sem mindig.
Szerintem lehetséges hogy az voltál.., de az most nem sokat számít. Minden jelen van most ebben az életben is - amivel még dolgunk van. A szokásaink, hajlamaink, személyes mintázataink azok amik továbbmennek valójában. Igazából ezek közelebb állnak valódi önmagunkhoz, de még ezek sem mi vagyunk. Ez csak a mag amiből újra kihajt a fa (de milyen fa..). De minden eleme változtatható, amit definiálni tudunk (vagyis nincs önálló léte)! Tehát eredetileg nincs olyan hogy Te vagy Én. De persze mégis van, mert ezek között a feltételek között képes ez (az illúzió) megvalósulni... Tapasztaljuk azt amire nem jellemző semmi ~ és ott megtalálhatjuk a válaszokat is ;)
Szóval kedves kérdező a válaszom - Igen.., szerintem ez igaz.
Fele igaz, fele nem.
Ha te mondod, biztosan igaz, MEGÁLLAPÍTOTTA valaki, hogy hercegnő voltál.
Az már közelebb van a valótlanhoz, hogy igazat állapított meg.
.
Ha nem fizettél, örülj, hogy mondott valamit, ha pedig fizettél, annak kell örülnöd, hogy lelkedet simogatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!