Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban azték hercegnő...

Álmomban azték hercegnő voltam. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Mexikóban éltem, és azték hercegnő voltam. Az álom nagyrésze hétköznapi jelenetekből állt. Láttam, ahogy mások dolgoztak, egyszer részt vettem egy ünnepen.

Aztán egyszer megtámadott minket egy ellenséges törzs. Emlékszem, hogy futottam, de nekik voltak lovaik. Aztán elestem. Olyan élethű volt, éreztem, ahogy a kövek felhorzsolják az arcom.

Aztán megöltek. Az egyik lovas megfojtott egy kötéllel.

Nem fájt, csak arra emlékszem, h elkezdtem nem hallani majd nem látni, és mindennek vége lett.

19L

2013. nov. 13. 18:55
 1/2 Dalek Traak ***** válasza:

Azt, hogy álmodban azték hercegnő voltál.

Amúgy az nem lehetett másik törzs, maximum a gyarmatosító spanyolok, ugyanis az aztékok az ő megérkezésükig hírét se hallották a lónak.

2013. nov. 13. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért kéne, hogy jelentsen valamit? A fiatal fiúk minden éjjel jobbnál jobb csajokkal álmodnak, de (vesztükre) az sem jelent semmit.
2013. nov. 26. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!