Mivel érdemeltem azt ki hogy én ilyennek születtem? Mit követhettem el?
Ne karmában meg lélekvándorlásban higgy, hanem a dokikban!
Keress egy dilidokit, kapsz Lítiumot, meg pár más bogyót és helyreránt!
Ne itt picsogj!
Ha azt hiszed, hogy nincs tehetséged semmihez, az csak annyit jelent, hogy nem próbáltál még ki elég dolgot. Azt már tudod, hogy mit szeretsz csinálni?
Barátaid és barátnőd nem azért nincs, mert nem nézel ki külsőre férfiasnak, hanem azért, mert egy csődtömegnek tartod magad, ez lesír rólad, szerinted ki akar egy tök negatív emberrel barátkozni? Maximum egy másik negatív, de az meg nem vezet sehova.
Azt, hogy miért ilyen vagy, ne az előző életedben és lélekvándorlásban keresd, hanem a mostani életedben.
Mit teszel azért, hogy változz? Mit teszel azért, hogy jobb legyen az életed? A siránkozás és önsajnálat semmire sem jó, csak még jobban visszahúz. Kezdj el cselekedni, más nem fogja megoldani helyetted az életedet!
Rossz helyre születtèl..
De ha ez vigasztal lehetne rosszab is!
Pèldául ha Nigèriába születtèl volna fekete embernek.
Vagy magatehetetlen mozgássèrült lennèl.
A tehetsèg meg nem úgy jön.. Csak k.sokat kell valamire időt fordítani gyakorolni meg hasonlók.
Kitartás a többi se jobb te legalább kètelkedsz. Ez is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!