Ezt kicseszésnek szántat a volt barátnőm? Komolyan ezt érdemeltem?
Figyelt kérdés
Elhagytam a volt barátnőmet egy másik lányért, de pár hónap múlva felkerestem, hiányzott nekem. Komoly kapcsolatot nem akartam, csak tartani vele a kapcsolatot, esetleg néha testiség, ha mindketten szinglik vagyunk. Beszélgetett velem, keresett is. Ameddig nem tartottuk a kapcsolatot, volt egy barátja, akivel szakítottak, mert a srác pár hetet külföldön volt. Most visszajött, az az utolsó infóm, hogy találkoztak. A volt barátnőmnek írok, de meg sem nyitja, sms-re nem válaszol. Akkor most ez mi?2018. márc. 3. 18:43
1/4 anonim válasza:
Én igazából sem téged, sem a csajt nem értem. Vagyis a csajt téged nem, egy fiút mindig vonzz az ismeretlen punci. De miért akarnál visszamenni egy felfedezett területre? Abban semmi izgalmas nincs... hacsak nem vagy még mindig szerelmes.
2/4 anonim válasza:
Lehet fontos neki a fiú, és nem akar veszélyes terepre tévedni, vagyis féltékenységre okot adni a srácnak. Persze amíg egyedül volt, szívesen csevegett veled. Ennyi. Ez a most ez mi? Kábé ennyi lehet.
3/4 A kérdező kommentje:
De akkor addig miért beszélgetett velem? Sőt általában ő kezdeményezte!!
2018. márc. 3. 19:03
4/4 anonim válasza:
Mivan, nem sikerült jól az új csajjal? :D
Nincs benned tartás... Ha lelépsz, maradjon is úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!