Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt kicseszésnek szántat a...

Ezt kicseszésnek szántat a volt barátnőm? Komolyan ezt érdemeltem?

Figyelt kérdés
Elhagytam a volt barátnőmet egy másik lányért, de pár hónap múlva felkerestem, hiányzott nekem. Komoly kapcsolatot nem akartam, csak tartani vele a kapcsolatot, esetleg néha testiség, ha mindketten szinglik vagyunk. Beszélgetett velem, keresett is. Ameddig nem tartottuk a kapcsolatot, volt egy barátja, akivel szakítottak, mert a srác pár hetet külföldön volt. Most visszajött, az az utolsó infóm, hogy találkoztak. A volt barátnőmnek írok, de meg sem nyitja, sms-re nem válaszol. Akkor most ez mi?
2018. márc. 3. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Én igazából sem téged, sem a csajt nem értem. Vagyis a csajt téged nem, egy fiút mindig vonzz az ismeretlen punci. De miért akarnál visszamenni egy felfedezett területre? Abban semmi izgalmas nincs... hacsak nem vagy még mindig szerelmes.
2018. márc. 3. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet fontos neki a fiú, és nem akar veszélyes terepre tévedni, vagyis féltékenységre okot adni a srácnak. Persze amíg egyedül volt, szívesen csevegett veled. Ennyi. Ez a most ez mi? Kábé ennyi lehet.
2018. márc. 3. 19:00
 3/4 A kérdező kommentje:
De akkor addig miért beszélgetett velem? Sőt általában ő kezdeményezte!!
2018. márc. 3. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivan, nem sikerült jól az új csajjal? :D

Nincs benned tartás... Ha lelépsz, maradjon is úgy...

2018. márc. 3. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!