Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ezt érdemeltem?
Szomorú dolog, de ez nem érdem kérdése. Csak magadnak ártasz vele, hogy azon busongasz, hogy neked mi járna.
Ami a tartozást illeti, a házasságba vitt vagyon külön vagyon. A házasságba vitt tartozás is. Ha ötmillió tartozással jött és nullával ment, akkor neked jár ötmillió, kérd el tőle.
nos, reméljük ráég az új vityilló, vagy dobja az új nője másért, vagy lapátra teszik a munkahelyén.
az élet visszafizeti.
megértem a fájdalmadat.
teljesen helyénvaló, hogy ezt érzed.
te kitartottál mellette, rád számíthatott, ő mégis elárult, megalázott, elhagyott.
de egy nap visszakapja, ebbe a gondolatba kapaszkodj.
A kérdezőnek -az a megérzésem- nem az anyagi veszteség fáj. A pénz az csak pénz... Itt sokkal komolyabb megalázásról, viszonzatlan törődésről van szó, ami nagyon fájdalmas Szeretetért cserébe pofon járt.
Mi a tanulság? Legközelebb ne adj szeretetet?
Sajnos az élet sokszor ezt igazolja.
De én sem akarok hinni ebben hogy ennek így kell lennie
Ez egy szélhámos. Az is lehet, hogy nem is volt hitele, hanem egy szép házra gyűjtött és amikor összejött neki, akkor lelépett. Ez a nő pedig véleményem szerint, sokkal régebb óta része a volt férjed életének mint ahogy azt gondolod.
Fájdalmas lehet, de adj hálát, hogy már nem téged nyomorit meg. Ez egy jellemtelen patkány.
Próbálj tovább lépni és mutasd meg, hogy tudsz nélküle is egy teljes boldog életet élni. Ismerkedj, járjatok el helyekre a gyermekeddel..kapcsolódjatok ki. Fel a fejjel!
Igen, az érzelmi része fáj.Ezek után nem hiszem, hogy tudnék bízni valakiben.
A gyerekünk miatt az anyagi része is bánt, mert amennyit tudok gyűjtök, hogy valamivel el tudjam majd indítani az életben.Az meglepett, amit a 3-as válaszoló írt, mert a tartozás mint különvagyon nem került szóba a vagyonmegosztásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!