Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ezt érdemeltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezt érdemeltem?

Figyelt kérdés
A volt férjemnek az első házasságából sok hitele volt.Együtt fizettük ki több év alatt.Volt a házasságunk alatt egy komoly betegsége, volt munkanélküli, kitartottam mellette,eltartottam, szerettem.Egy gyermekünk született.Aztán lett jól fizető munkahelye.Majd szeretője, akivel néhány hét ismeretség után lelépett.1 év alatt hatalmas házat vettek ( ki tudja miből), gyerekük született, összeházasodtak, a facen posztolgatja a nagy boldogságot.Én meg a kisfiam miatt tartom magam, de még mindig fáj...
2017. dec. 6. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Mert ebből tudtál tanulni.
2017. dec. 6. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Amikor összejöttél vele, tudtad, hogy hitele van. Amikor gyereket vállaltál vele, tudtad, hogy hitele van. Talán épp akkor volt beteg, és munkanélküli? Valamiért őt választottad, így sikerült.
2017. dec. 6. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Szomorú dolog, de ez nem érdem kérdése. Csak magadnak ártasz vele, hogy azon busongasz, hogy neked mi járna.

Ami a tartozást illeti, a házasságba vitt vagyon külön vagyon. A házasságba vitt tartozás is. Ha ötmillió tartozással jött és nullával ment, akkor neked jár ötmillió, kérd el tőle.

2017. dec. 6. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Szomorú, bár általában egy fordítva szokott történni. Házasság után nem volt vagyonmegosztás? Vagy az nem volt?
2017. dec. 6. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

nos, reméljük ráég az új vityilló, vagy dobja az új nője másért, vagy lapátra teszik a munkahelyén.

az élet visszafizeti.

megértem a fájdalmadat.

teljesen helyénvaló, hogy ezt érzed.

te kitartottál mellette, rád számíthatott, ő mégis elárult, megalázott, elhagyott.

de egy nap visszakapja, ebbe a gondolatba kapaszkodj.

2017. dec. 6. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

A kérdezőnek -az a megérzésem- nem az anyagi veszteség fáj. A pénz az csak pénz... Itt sokkal komolyabb megalázásról, viszonzatlan törődésről van szó, ami nagyon fájdalmas Szeretetért cserébe pofon járt.

Mi a tanulság? Legközelebb ne adj szeretetet?

Sajnos az élet sokszor ezt igazolja.

De én sem akarok hinni ebben hogy ennek így kell lennie

2017. dec. 6. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez egy szélhámos. Az is lehet, hogy nem is volt hitele, hanem egy szép házra gyűjtött és amikor összejött neki, akkor lelépett. Ez a nő pedig véleményem szerint, sokkal régebb óta része a volt férjed életének mint ahogy azt gondolod.

Fájdalmas lehet, de adj hálát, hogy már nem téged nyomorit meg. Ez egy jellemtelen patkány.

Próbálj tovább lépni és mutasd meg, hogy tudsz nélküle is egy teljes boldog életet élni. Ismerkedj, járjatok el helyekre a gyermekeddel..kapcsolódjatok ki. Fel a fejjel!

2017. dec. 6. 17:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, az érzelmi része fáj.Ezek után nem hiszem, hogy tudnék bízni valakiben.

A gyerekünk miatt az anyagi része is bánt, mert amennyit tudok gyűjtök, hogy valamivel el tudjam majd indítani az életben.Az meglepett, amit a 3-as válaszoló írt, mert a tartozás mint különvagyon nem került szóba a vagyonmegosztásnál.

2017. dec. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!