Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van olyan, hogy valaki testi...

Van olyan, hogy valaki testi hibát hoz át az előző életéből?

Figyelt kérdés

Én úgy születtem, hogy egy 3szög van a hátamon.

Mostanában elég furcsa dolgok történnek és elgondolkoztam ezen.

Köszönöm

2018. nov. 4. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Lehet ilyen. Ian Stevenson tudományos igényességgel is foglalkozott a kérdéssel:

[link]

Angolul:

[link]

Tudományos irodalom:

[link]

Sokaknak még olyan emlékei is voltak (számunkra ismeretlen helyekről és emberekről), amik egy másik, már meghalt személy életéhez voltak köthetők (esetéeg egy konkrét sérülés szerzéséhez), és amik tudományos módszerekkel ellenőrizhetők is voltak. Persze az előző élet nem az egyetlen, viszont egy a lehetséges magyarázatok közül.

2018. nov. 4. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Igen sajnos van.. Én velem is történt már ez-az ami nyomot hagyott a testemen és biztos van egy magasabb miértje. Én nagyon hiszek az ilyesmiben.
2018. nov. 4. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Természetesen,a karakterológia is foglalkozik ezzel.A lélek-szellem egységének minősége építi fel az anyagi testet,az azon megjelenő torzulások az isteni (alapeszencia,forma) "tévedéseit" szimbolizálják.De vannak előző életből származó traumatikus élmények végeredményei,mint az égéshalál,különböző sérülések,amiket magával hozhat a lélek..
2018. nov. 4. 10:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Na jó, csak el nem bírom képzelni, hogy mi okozhatta ezt.. Mert egyébként olyan, mint a Predator 3szöge, amit a célzáshoz használ.

2018. nov. 4. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
40%

Nem 'áthozza', hanem előző életeinek tettei által meghatározott Karma az, ami a jelen életben ezt okozza.

(Az 'áthozza' jelenti azt, hogy előző életében is megvolt, de ez semmiképp nem bizonyítható és feltételezésére nincs semmi ok.)

2018. nov. 4. 14:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem a válaszod.

Tehát csináltam valamit előző életemben és emiatt most megjelent egy háromszög?

2018. nov. 4. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen valaminek az okozata ez ha a buddhizmust vesszük alapul. Pontosabban valamelyik korábbi életedben megszegtél egy önmagadnak tett ígéretet, és ez fizikai elváltozást eredményezett a jelenben.
2018. nov. 4. 18:28
 8/9 A kérdező kommentje:
És most mit kell tennem?
2018. nov. 4. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Most viseld el a múlt következményeit, és bölcsen próbálj meg ezentúl olyan cselekedetekkel, gondolatokkal, beszéddel élni - aminek később nem lesz számodra kellemetlen elviselni az eredményét.
2018. nov. 5. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!