Van olyan, hogy valaki testi hibát hoz át az előző életéből?
Én úgy születtem, hogy egy 3szög van a hátamon.
Mostanában elég furcsa dolgok történnek és elgondolkoztam ezen.
Köszönöm
Lehet ilyen. Ian Stevenson tudományos igényességgel is foglalkozott a kérdéssel:
Angolul:
Tudományos irodalom:
Sokaknak még olyan emlékei is voltak (számunkra ismeretlen helyekről és emberekről), amik egy másik, már meghalt személy életéhez voltak köthetők (esetéeg egy konkrét sérülés szerzéséhez), és amik tudományos módszerekkel ellenőrizhetők is voltak. Persze az előző élet nem az egyetlen, viszont egy a lehetséges magyarázatok közül.
Köszi a válaszokat.
Na jó, csak el nem bírom képzelni, hogy mi okozhatta ezt.. Mert egyébként olyan, mint a Predator 3szöge, amit a célzáshoz használ.
Nem 'áthozza', hanem előző életeinek tettei által meghatározott Karma az, ami a jelen életben ezt okozza.
(Az 'áthozza' jelenti azt, hogy előző életében is megvolt, de ez semmiképp nem bizonyítható és feltételezésére nincs semmi ok.)
Nem igazán értem a válaszod.
Tehát csináltam valamit előző életemben és emiatt most megjelent egy háromszög?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!