Miért lehet az, hogy reinkarnációs utaztatás előtt mindig megtorpanok?
Már többedszerre olyan élethelyzetben kerülök, amikor a lelki fejlődésem " érdekében" utazásra kellene, hogy sor kerüljön. (Megoldatlan dolgok feltárása és oldása miatt lenne rá szükség).
Egészen addig partner vagyok, amíg konkrét időpontot nem kellene választanom. Ott elbizonytalanodott és meggyőzőm magamat, hogy erre nekem nincs is szüksége. És hogy nem kéne a múltat bolygatni, nem véletlenül van a felejtés alagútja. Gyanús hogy ez a tudatalattim.
Járt valaki hasonló helyzetben?Tapasztalat?
Azért mert tudat alatt tudod, hogy az előző életeidet jobb nem bolygatni.
Ne is tedd,hallgass a megérzéseidre!
Már meg is adtad magadnak a választ: "És hogy nem kéne a múltat bolygatni, nem véletlenül van a felejtés alagútja"
Talán a tudatalattid védekezik ellene,mivel vannak dolgok,melyeknek nem szabadna felszinre jussanak. Viszont az én véleményem az,hogy megéri,általa én személy szerint választ kaptam sok jelenlegi problémámra,egyrészt. Másrészt viszont egy újabb fejtörést okozott, mivel kézzel fogható bizonyitékokat akarok arról az életről, ahol az utaztatás alatt jártam. Nem lesz könnyű,valószinű évekbe,évtizedekbe fog telni mire, azok a személyek,történelmi események, tények kutatásával végzek, ahol jártam a hipnózis alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!