Milyennek számit a viselkedésem a karma szerint?
Nem tudom, hogy helyesen teszem-e fel a kérdést, de úgy tudom, hogy a karmában létezik az, hogy " Amit adsz a világnak, azt kapod vissza " vagy " Úgy bánj másokkal, ahogyan akarod, hogy veled is bánjanak " . Nos én mindenkivel jól bánok, kivéve 2 személyt : az Ex-em és az Ex-em uncsija. Az Ex-emmel rengetegett marakodtunk a szakitásunk óta, de már 1 éve nem beszéltem vele.
Az Ex-em unokatestvére pedig fenyegetőzött és sértegető módon viselkedett pár hónapja és azóta én gyűlölöm őt és ő is engem. Ha összefutok egyszer vele megdöngetem, ezt megfogadtam magamnak. Szóval én mit várhatok ? A karma szerint mennyire számit ez a 2 személy az életemben ? Tudom, hogy kikéne békülnöm ezzel a szánalommal, de egyrészt ő úgysem akarna, másrészt pedig én se. A családomra tett sértegetéseken nem tudok túllépni.
Mi a véleményetek ? Mekkora kárt fog okozni nekem, ha az Ex-emmel nem békülök ki ( bár kölcsönös marakodás volt ), az unokatestvérével pedig talán örökre hadi lábon fogok állni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!