Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi történik velünk miután...

Mi történik velünk miután meghalunk?

Figyelt kérdés
Mindenre nyitott vagyok de ha lehet komoly válaszokat...
2018. júl. 24. 17:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy hiába kerül ki ez a kérdés több száz alkalommal, végső soron mindig csak 2 fajta (releváns) válasz fog érkezni; semmi és reinkarnáció. Ez a jövőben sem lesz másként, amíg tudományosan be nem bizonyosodik valamelyik.

Én is a reinkarnáció felé hajlok. Nem feltétlenül emberként, de valamilyen véletlenszerű organizmusként lesz még helyünk a világban az élők között. Nem jellemző a világegyetemre, hogy bármi csak úgy megszűnjön létezni benne. Sem anyag, sem hatás, sem információ, se semmi - pont az élő entitás szűnne meg csak úgy? Az Univerzum legbonyolultabb részegységei az élőlények, még a legegyszerűbb baktérium is milliószor komplexebb egy csillagnál és minden másnál, ami nem él. Létrejött az entitásom egy húscsomóban - nem akárki másé, mint minden egyéb létező élőlény, hanem konkrétan az enyém. Képes vagyok létrejönni, mert most itt vagyok. Ha egyszer sikerült, mi akadályozhatna meg a következő alkalommal? Ha a körülmények változatlanok, nem lehet túl nagy különbség a világ működésében a halálom után se. A világ eddigi működése márpedig azt eredményezte, hogy én megszülettem.

2018. júl. 27. 00:10
 22/24 anonim ***** válasza:
63%
Egy emberi lélek , nem lesz állat vagy növény :)
2018. júl. 27. 11:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha kivánod, megigérem, hogy ha van túlvilág (amit a hívő soha nem tud mag, ha nincs), megkereslek és mindaddig melletted leszek, míg meg nem érted lényegét!
2018. júl. 30. 05:27
 24/24 Tiberiusz74 válasza:
Akkor továbbra is veszélyben az élővilág, azaz: SOSEM HALUNK KI...
2019. júl. 17. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!