Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi történik velünk miután...

Mi történik velünk miután meghalunk?

Figyelt kérdés
Mindenre nyitott vagyok de ha lehet komoly válaszokat...
2018. júl. 24. 17:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek a lélek vándorlásban , bár nem tudom....ki miben hisz.
2018. júl. 24. 21:13
 12/24 Miss Endzsi ***** válasza:
13%

Régen én is reménykedtem lesz valami halálunk után. De az évek alatt, ahogy egyre többet tanultam és olvastam mellé erre nem látok túl sok esélyt. Az agyban halálkor felszabadul a dmt egy nagyobb dózisban. Ez okoz hallucinációkat, erős deperszonalizációt miközben az agyad még éber, ez váltja ki, hogy olykor az emberek kint találják magukat a testükből. Ezt a dmt löketet, az agyad felfoghatja úgy, mintha még évezredeket "élnél" akár szellemként. Megjárhatod a poklot, a mennyet, attól függően, hogy mélyen legbelül milyen embernek tartod magadat.

Ha kíváncsi vagy milyen érzés otthon te is főzhetsz ayahuasca-t, vagy elszívhatod és akkor csak 5-15 perc a hatása, de te órákra fogod felfogni. Lenyűgöző az agyunk.

[link]

[link]

2018. júl. 24. 21:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
És attól, hogy az agyadban szabadult fel valami életed utolsó pillanatában, még miért ne lehetne ugyanolyan valóságos, hogy évezredeket élsz? a világ szerintem sokkal összetettebb, mint ahogy mi gondoljuk.
2018. júl. 24. 22:10
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Megállapitják a halált, bevisznek a hullaházba, talán fel is boncolnak. Aztán ravatalozás és temetés/hamvasztás. A föld alatt meg jönnek a kukacok...
2018. júl. 24. 22:15
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

Offolok, bocs kérdező!

2.! Az előbb még ki akartam menni enni valamit. Hát elment az étvágyam. Kellett nekem idejönni. :) Esküszöm, hányingerem lett.

2018. júl. 24. 23:00
 16/24 Duenna ***** válasza:
100%
Az 5-ös jó választ adott: Internetről le lehet tölteni: Dr. Michael Newton - Lelkünk útja 1-2-3 kötetet. Olvasd el, és megtudod. A halál után a lelkünk (vagyis a tudatunk) tovább él, vagyis örök életűek vagyunk. A testünk nyilván elporlik. Majd egy idő után leszületünk egy újszülött kisbaba testébe, és kezdjük elölről az egész életet egy másik testben, egy másik családban.
2018. júl. 25. 00:28
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Igen , én is így gondolom.

Viszont , egy kis ideig a lelkünk itt marad , és csak akkor szuletünk “újjá” ha el tudnak minket engedni, én legalábbis így gondolom.

Viszont akik itt ragadtak? Áh bonyolult , és érdekes.

Ez majd csak akkor derül ki ha meghaltunk.

2018. júl. 25. 11:03
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

"Ha kíváncsi vagy milyen érzés otthon te is főzhetsz ayahuasca-t, vagy elszívhatod és akkor csak 5-15 perc a hatása, de te órákra fogod felfogni. Lenyűgöző az agyunk."

Főzzünk otthon ayahuasca-t! Főzzünk levest légyölőgalócából! Vegyünk be csattanómaszlagot! Szurkáljuk magunk otthon valami random varanggyal! Lenyűgöző ötlet!

F4szért kell spirituális drogokra bátorítani az embereket? Ha valaki házi élményre vágyik vezető és spiritualitás nélkül az el tud menni diszkóba olyan élményekért és szerekért, amik a szórakozást szolgálják.

2018. júl. 25. 11:38
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Felboncolnak, aztán eltemetnek.
2018. júl. 25. 20:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
"Mindenre nyitott vagyok..." Az jó, mert eleg sokféle magyarázat, elkepzelés van erre. Csak ki kell valasztanod, hogy melyik számodea ableghihetőbb.
2018. júl. 26. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!