Mi történik miután meghalunk?
a, Beleraknak egy koporsóba, és eltemetnek.
b, Elhamvasztanak, beleraknak egy urnába, és utolsó utadra kísérnek.
c, Sokáig fekszel egy helyben.
Semmi. Megszűnsz létezni minden elképzelhető módon. Ennyi volt, kész.
Csak mivel a sok idióta nem hajlandó ezt az egyszerű tényt elfogadni, mindenféle baromságot kitaláltak a halál utáni életről, istenekről, lélekről, mennyországról, valhaláról stb.
Át tudsz menni másik testbe ,de ez most neked és nekem nem opció . Az ilyen mantid féléknek ,és társaiknak megy .
Temetés után, a' kersztény vallás szerint egy boldogság és öröklét ,jön ,nem lesz teszted ,mozogni sem tudsz meg ilyenek . Az én lelkem inkább vigye az ördög, hátha ad cserébe karabélyt és sok tőltényt vagy egy életre elég bort . Nem kérek én abból ,kivéve ha az ördögnek amcsi karabélya van csak . Lehet van valami öröklét amég nem hívnak ,és jézus második vissza térése az anunakik eljövetele lesz ,vagyis a' "világvége " .
Veled semmi. Tested nem funkcionál tovább, egy magasabb szintű elmédbe emelkedsz.
Írj rám és minden kérdísedre válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!