Ti hisztek a reinkarnációban?
Következő életedben azért majd elmondod? vagy akkor is csak egy kérdést posztolsz?
pont az ilyenek miatt nem hiszem. önzők vagytok mind, ti hívők!
hazudsz csak polgarpukkaszto vagy
van bizonyitek azt jelenti hogyha megis elarulod majd jonsokara az lesz: azert van mert egy baratom haverjanak az ismerosenek a gyereke azt mondta hogy van
nem ezert letezik
Látom hülyének néztek, de akkor leírom.
Vasárnap Győrbe utaztam . Amikor épp Győrben voltam, akkor történt velem a rejtélyes eset.
Mivel korábban még soha nem jártam Győrbe, kíváncsi voltam a látnivalókra, és gyanútlanul elindultam sétálni a városba. Egy öreg, befalazott, elbarikádozott épület mellett elhaladva úgy éreztem, muszáj bemennem oda, mert ismerem azt a helyet.
Aznap nem volt ott senki, aki beengedett volna az ódon házba, mivel vasárnap volt. Olthatatlan vágyat éreztem, hogy másnap visszatérjek, és mivel nem tudtam kiverni a fejéből az épületet, este az ibis hotel szállodában papírt és tollat ragadtam, és lerajzoltam belülről, ahogyan emlékeztem rá, soha sem aznap, sem életemben soha nem jártam még ott, de mégcsak győrben sem.
Másnap első utam a házhoz vezetett, ahol az illetékes őr kinyitotta nekem az épületet. Amikor bementem, úgy éreztem, hazatértem, és könnyek szöktek a szememből. Megdöbbenve láttam, hogy a ház helyiségei és berendezése ugyanolyan, amilyennek előzőleg lerajzoltam. Mivel korábban egyszer sem jártam ott, azóta is hiszem, hogy előző életében élhettem abban a házban.
A reinkarnáció olyan, mint a gravitáció: nem attól függ, hogy te hiszel-e benne, hanem az létezik!
Akkor pedig mi lenne a célja?
Mi az emberi élet célja? Vagyis mi kellene, hogy legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!