A következő életemben hogyan emlékezhetnék vissza, hogy mi voltam az azt megelőző életemben, azaz most?
11#
" Szerinted ezelőtt a pápák meg a nagyobb papok miért mentek el örömlányokhoz és éltek fényűző életet húsz eltitkolt gyerek mellett amik véletlen beestek az örömlányok miatt ? :D"
A hazug vallásuk miatt....
Rájöttek, hogy nincs ítélet, és az embernek itt, ezen a földön kell, lelki fejlődésen átesni.
Hát ezért.
"Minden az agynak a szüleménye amit gondolunk,érzünk,stb"
Vajon van neked olyan? Amivel gondolsz, érzel?
"Ezt is csak az ember kreativitása tette lehetővé, hogy kitaláltuk ezt az előző élet meg ilyeneket amikkel az embert (átlag,buta,egyszerű) lehet befolyásolni."
Annyira szerencsések vagyunk, hogy van itt egy olyan tudományos világesze, aki nekünk,- átlag, buta, egyszerű - embereknek elmagyarázza, hogy mit találtunk ki végtelen kreativitásunkban.
És ez a sok átlag,buta,egyszerű ember, majd helyesen ír helyetted.
Gyanítom, hogy tudsz te jobban is írni, csak nem vetted a fáradságot arra, hogy megtisztelj bennünket ezzel. Csak ide slendránoskodtál.... megvetően...te f©sz!
"Hozzá teszem a hitvallás is ilyen."
Nem igazán hiteles az, amit te ezek után hozzátehetsz.
"Az ember szüleménye és csak kell nekik valami babona, hogy megtudják érteni a világot és a keletkezését."
Jobban értem én; teljes tudományosságában is, ezt a világot mint te, - az alapján, amit most fakítottál, - mert én a szociológiai, teológiai, filozófiai oldalát is ismerem. Nem csak pökhendiskedek itt, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!