Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Emlékszem előző életemre?

Emlékszem előző életemre?

Figyelt kérdés
Sokat szeretek zabálni mindenkinek dirigálok lusta vagyok esténként látom az álmaimban hogy ki voltam régen. Tudjátok ki voltam én? Hát én voltam Mátyás király.. hihetetlen de igaz..

2018. jún. 7. 19:03
1 2
 11/14 szenes43 ***** válasza:
A létek nem átjárhatóak,tehát aki ember volt az emberként születik le. A régi életeidre nem emlékezhetsz mert beleőrülnél. Képzel el hogy 20 évesen kikerülsz egy életfeladatot(szabad akarat) és még 50-60 évig emlékszel rá hogy 5.x- re is kikerülted 5 inkarnációd során.
2018. jún. 8. 09:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Pedig én emlékszem. Én voltam Mátyás király, meg én voltam Garfield is. Kisbaba korombol is vannak emlékeim. Emlékszem pl arra hogy pelenkázáskor egyszer hatalmasat fingottam és megijedtek a szüleim.
2018. jún. 8. 09:34
 13/14 szenes43 ***** válasza:
Az semmi, én kifingottam félig a lovassági indulót s akkor befostam. Akkor szerinted én trombitás voltam,netán zenélő kút előző létemben?
2018. jún. 12. 09:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem zenélő kút voltál előző életedben
2018. jún. 12. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!