Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Megálmodtam egy régebbi...

Megálmodtam egy régebbi életem? Még is van reinkarnáció? Bővebben lent! ( hivatalos forrás csatolva )

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán azt álmodtam hogy benne voltam egy csatában . Sajnos homályos az egész , de egy valamire biztosan emlékszek . Egy évszám : 1158 .

Ahogy felkeltem , nem sok esélyt látva , de beírtam a keresőbe és ki is adott egy találatot .

Akit érdekel itt van :

[link]

Nem is tudom ....

Nektek mi a véleményetek ? Ez is csak a reinkarnációt támasztja alá ?

2018. jún. 7. 10:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem kamu és lehetne több fantáziád.
2018. jún. 7. 10:21
 2/11 anonim válasza:
30%
Szerintem is kamu. Neharagudj kérdező, de ez fizikailag hülyeség. Túl sokat gondolsz be magadnak.
2018. jún. 7. 10:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért hazudna valaki erről ? Miért lenne jó nekem hogy egy kamu történetet kitalálok ? A további " ahh kamu vagy " kommentekből nem kérek :)
2018. jún. 7. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
De nagy kamu.
2018. jún. 7. 12:22
 5/11 A kérdező kommentje:

Szomorú hogy itt is mennyi idióta ember van :) Ha nem hisztek a reinkarnációba vagy semmi tudomásotok nincs e téren miért vagytok itt ? Menjetek a keresztényekhez irogatni az is kamu nem ? ;)

Oh tényleg az isten létezik , de hogy valaki megálmodja a múltbéli életét az már hazugság :)

Ennyi erővel akik azt mondják hogy megálmodták a jövőt azok is mind hazudnak , de gondolom nektek minden " kamu " :D

2018. jún. 7. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Simán lehet igaz is akár.
2018. jún. 7. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert KAMU.
2018. jún. 7. 19:07
 8/11 Fish1 ***** válasza:
87%

Lehet igaz is. Mondjuk akkor kisebb az esélye, ha előző néhány este valami ilyen harcos filmet néztél, vagy olvastál, stb., mert ezek hatnak a tudatalattira.

Viszont volt hasonló élményem nekem is:

több visszatérő álmomban szerepelt egy vasúti pályaudvar, ahol régi vonatok és mozdonyok álltak. Egy vörös hajú pasas üldözött, mert kaját loptam. Évszámot nem tudok, viszont egyszer az alvás és ébrenlét határán fejlött a kérdés, hogy ez vajon egy létező hely, vagy csak az agyam kreálta. És már ott is volt a válasz, hogy Edinburgh. Pár nappal később megnéztem a vasútállomások képét Edinburgh-ban (neten keresztül) és a Waverley egy bizonyos szögből ugyanúgy néz ki, mint az álmomban, amit láttam. Eléggé meglepődtem, mert sosem jártam még ott és vasútállomások képeit sem szoktam nézegetni.

Azóta nem álmodtam erről a helyről, úgyhogy nem tudom, mi volt ez.

2018. jún. 7. 20:30
 9/11 anonim válasza:
Én hiszek a reinkarnációban és szerintem megálmodtad az előző életedet. (nem viccelek)
2018. jún. 7. 21:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Fish1 , lehet akkoriban sok vonatos filmet néztél ? :) Amúgy érdekes , hogy az álmod és a képek alapján ugyan az a helyszín úgy hogy nem is jártál ott meg semmi . Legalább is nem ebben az életedben :) Hát igen , vannak furcsa dolgok .
2018. jún. 8. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!