Van olyan személy itt, aki emlékszik a születése előtti időkre vagy akár korábbra?
Figyelt kérdés
Pontosan milyen emlékei vannak, ill.honnan tudja,hogy azok emlékek, nem pedig képzelgések?2018. jún. 3. 13:17
11/15 anonim válasza:
Én arra emlékszem, hogy nem akartam leszületni a földre, de kényszerítettek, mert a szüleimen kellett segítenem.
12/15 anonim válasza:
Arra emlékszem, hogy én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban.
13/15 anonim válasza:
Kérdeztél, válaszoltam [#5] - lepontoztál (egyáltalán nem számít).
Honnan tudod, hogy válaszom nem valós alapon nyugszik?
.
A 'tetszik - nem tetszik' nem azonos a 'hasznos - nem hasznos"-sal.
14/15 anonim válasza:
Kiskoromban sokat beszeltem egy ferfirol meg egy norol, akiknek csak a szeles vigyorukra es fekete hajukra emlekszem. Azt allitottam, hogy ok voltak a szuleim, es egy regi piszkos naracssarga hazban eltunk, ami nagyon nyomaszto volt. Meg annyi maradt meg, hogy feltem a ket embertol (hiaba vallottam oket a szuleimnek), es elvileg konyorogtem a (jelenlegi) szuleimnek, hogy ne hivjak meg oket a szulinapomra... Sok remalmom volt veluk, 20 ev elteltevel viszont mar nem foglalkozom ezzel
15/15 anonim válasza:
11#, hazudsz.
Barátom előző életében nagy hippi volt, autóbalesetben haltak meg akkor ismerőseivél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!