Van olyan személy itt, aki emlékszik a születése előtti időkre vagy akár korábbra?
Figyelt kérdés
Pontosan milyen emlékei vannak, ill.honnan tudja,hogy azok emlékek, nem pedig képzelgések?2018. jún. 3. 13:17
1/15 anonim válasza:
Hogy emlékeznénk születés előtt mikor egy spermából és petesejtből jöttünk létre? Elég bizarr lenne spermakorunkra emlékezni.
2/15 anonim válasza:
Én valami szerzetes közösségbe voltam, erre emlékszem csak szóval ez az előző életembe volt.
3/15 anonim válasza:
Vannak, akik olyan 1-4 éves korukban még emlékeznek rá, de utána elfelejtik.
Amúgy vannak "utaztatók", akik megtudják mutatni valamelyik előző életedet.
4/15 Olti László válasza:
Kérdezd a budhistákat! Biztos sokat mesélnek majd!
5/15 anonim válasza:
Melyik előző életemre vagy kiváncsi?
6/15 anonim válasza:
"Előző életemben egy csukott esernyő voltam."
7/15 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért kell ilyen hangnemben beszélni embertársainkkal. Szerintem a magadfajták olyanok, mint amilyennek a kérdezőt tituáltad. Mindenki másban hisz, nem kell emiatt így beszélni a másikkal. A vallásháborúkat is viccnek tartom, ugyan annyi értelmük van, mint az ilyen megnyílvánulásoknak. A magadfajta emberek miatt tart ott az országunk, ahol. Mert a legtöbb magyar ember lehúzza a többieket, ahelyett, hogy segítené, és támogatná. Gratulálok.
9/15 anonim válasza:
Valamikor emlékeztem rá, de jelenleg amnéziában szenvedek. Csak 4-5 éves koromtól vannak emlékeim. Ez van.
10/15 Metionin válasza:
Nekem ovis korom körül voltak olyan emlékeim, amik nem történhettek meg. Mondogattam hogy xy kinézetű kutyánk volt a másik családomnál, meg hogy a másik helyen nem volt apám meg hogy egy néni lenyomta a fejem a fürdőkádban. Én csak a fürdőkádasra emlékszem de az biztos hogy nem lehetett emlék, mert nem is volt fürdőkádunk. De mégis úgy emlékszem rá, mintha az valamikor megtörtént volna és sanszos hogy emiatt félek a víztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!