Ha én szeretek egy számítógépes játékban értelmetlenül embereket gyilkolni akkor ennek milyen karmikus következményei lesznek számomra? Lesz egyáltalán?
Figyelt kérdés
Ez bűn a karma szerint?? A gta san andreas jatekrol van szó.2018. máj. 31. 18:28
1/10 anonim válasza:
Én a Vice cityben sorozatgyilkos vagyok szamurájkardal csapkodom le az emberek fejét! Ezért a pokolba fogok kerülni, ha én meghalok. Jaj most mi lesz... :D
2/10 anonim válasza:
De cuki vagy, hogy ilyen lelki sebet okoz, igazán szép lelked lehet! Egyébként nem számít bűnnek ;)
3/10 anonim válasza:
Amúgy nem lesz semmi baj, hisz az csak egy játék, ahol legalább lehet embereket ölni...
4/10 anonim válasza:
Amíg nem sallózól le másokat vagy puffantasz agyon valakit, addig nincs probléma.
5/10 anonim válasza:
Következő életedben pixelember leszel egy erőszakos videójátékban. És miután lepuffantanak, újra és újra visszatöltik azt a mentést, amikor még élsz!
6/10 anonim válasza:
Aligha. Ha egy vallasos ember játszik ilyen játékkal, annak se kell meggyónnia, hogy "embereket ölt".
7/10 anonim válasza:
"Aligha. Ha egy vallasos ember játszik ilyen játékkal, annak se kell meggyónnia, hogy "embereket ölt"."
GONDOLATTAL, szóval, cselekedettel, mulasztással...
8/10 anonim válasza:
A következő életedben NPC-ként fogsz újjászületni.
9/10 anonim válasza:
Következő életedben olyan játékokat kell írnod, amikben nem lehet még véletlenül sem embert ölni.
10/10 anonim válasza:
Nem létezik bűn, nem létezik abszolút értelemben vett jó vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!