Ha sötét dolgok jutnak az eszembe, annak lehetnek következményei, vagy valaminek a következménye? Honnan ered?
Figyelt kérdés
Nem szeretném semmi esetre sem, hogy megtörténjen. Nem rajtam múlik.
A kérdés, hogy a gondolat csak az enyém, én jutottam-e hozzá és mások megkapják-e?
Természetesen én tudom a választ csak a véleményed érdekel...
2016. okt. 15. 21:27
1/4 anonim válasza:
nem értem miért kell széttrolkodni minden kérdést, ha engem nem érdekel egy téma nem olvasom el a kérdéseket és nemis válaazolok.
2/4 A kérdező kommentje:
Érdekel, csak nem hiszem el feltétlen.
2016. okt. 15. 21:45
3/4 flying whale válasza:
Mivel a kérdésbe eleve benne van, hogy tudod rá a választ így inkább csak kérdeznék. Honnan tudod biztosan hogy tényleg tudod rá a választ, és nem csak teljes mértékben hiszed hogy igazad van az adott témában?
4/4 anonim válasza:
Minden gondolatnak van előzménye és következménye, az előzményt neked kell tudnod, illetve nem kötelező, a tudattalant nem nagyon tudod kiszámítani vagy logikusan megérteni. A következmény meg minimum egy következő gondolat, vagy egy tett, például az, hogy kiírtad a kérdést.
Hogy az lenne a következmény, ami a konkrét gondolat? Nem lehetetlen, de felesleges ettől félni, ha nagyon ráfixál a tudatod valamire, az csakazértse fog megtörténni. Ezért értelmetlen a "vonzás törvénye" nevű néphülyítés, többek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!