Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért szeretek sötét helyen...

Miért szeretek sötét helyen tartózkodni?

Figyelt kérdés
Ha sötét helyen,vagy szürkületben császkálok az utcán akkor jó érzés tölt el.Mint ha oda születtem volna.(Nem vagyok sátánista vagy ilyesmi).

2016. ápr. 5. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ember kétféle dolgot társít a sötétséghez. Az első a pihenés, nyugalom. Sötétben a legtöbb ember elpihen, valójában az emberek nagy része "pihenő módba" kapcsol. A másik társítás az ismeretlen, és veszély képzete. Benned az első erősebb. Ha inkább felpörget, aktívvá tesz a sötétség, az azt jelenti, hogy sikeresen felborítottad a bioritmusodat. Ez utóbbi már nem olyan kellemes, mint az első lehetőség. Főképp hosszú távon.
2016. ápr. 5. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok racionális magyarázatot, de én is imádom a sötétet.

Hobbim (szenvedélyem)az írás, amit csak este/ éjjel élvezek igazán. Filmet is csak sötétben szeretek nézni ( bár ez még részben érthető is - elég a mozi sötétjére gondolni), de könyvet is csak lámpafénynél tudok belefeledkezve olvasni.

Talán mert a sötétség/félhomály és a romantika/ misztikum kézen fogva jár?

2016. ápr. 5. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"az azt jelenti, hogy sikeresen felborítottad a bioritmusodat. Ez utóbbi már nem olyan kellemes, mint az első lehetőség. Főképp hosszú távon."

Kb. 30 éve élek így.

Semmi gondom.

2016. ápr. 5. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Vagy éppen ellenkezőleg, a sötétben azt szereted, hogy téged sem látnak mások. Ez is adhat egyfajta biztonságérzetet. (Amennyiben erre az érzés pozitív mivolta visszavezethető.)
2016. ápr. 5. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

" Vagy éppen ellenkezőleg, a sötétben azt szereted, hogy téged sem látnak mások. Ez is adhat egyfajta biztonságérzetet. (Amennyiben erre az érzés pozitív mivolta visszavezethető.)"

Nekem például pontosan ez a leírás illik rám, sokkal jobban szeretek a kihalt, esti utcákban sétálni, mint nappal, szeretem ha csend, és nyugalom van, és nem bámulnak az emberek, ha eltudok tűnni egy kicsit...

2016. ápr. 5. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy éppen ellenkezőleg, a sötétben azt szereted, hogy téged sem látnak mások."

Itthon, egyedül a monitor előtt, egyébként sem lát más.

Egyszerűen a sötétség segít koncentrálni, teremt egy bensőséges/ befelé forduló hangulatot.

2016. ápr. 5. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem az erős napsütést mer számomta az vidám😊

Szeretem a csillagos eget is mert ellehet veszni benne és romantikus

Szeretem a szép naplementét mert az szép és romantikus..

Szeretem az essőt is mert ez alatt jól el lehet gondolkodni..☺ lehet tul optimistán álok hozá??

2016. ápr. 5. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az alkonyatot vagy a hajnalt kedveled, az azért lehet, mert ilyenkor minden egyensúlyba kerül, és az az energia, erőt ad.
2016. ápr. 6. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!