Miért szeretek sötét helyen tartózkodni?
Nem tudok racionális magyarázatot, de én is imádom a sötétet.
Hobbim (szenvedélyem)az írás, amit csak este/ éjjel élvezek igazán. Filmet is csak sötétben szeretek nézni ( bár ez még részben érthető is - elég a mozi sötétjére gondolni), de könyvet is csak lámpafénynél tudok belefeledkezve olvasni.
Talán mert a sötétség/félhomály és a romantika/ misztikum kézen fogva jár?
"az azt jelenti, hogy sikeresen felborítottad a bioritmusodat. Ez utóbbi már nem olyan kellemes, mint az első lehetőség. Főképp hosszú távon."
Kb. 30 éve élek így.
Semmi gondom.
" Vagy éppen ellenkezőleg, a sötétben azt szereted, hogy téged sem látnak mások. Ez is adhat egyfajta biztonságérzetet. (Amennyiben erre az érzés pozitív mivolta visszavezethető.)"
Nekem például pontosan ez a leírás illik rám, sokkal jobban szeretek a kihalt, esti utcákban sétálni, mint nappal, szeretem ha csend, és nyugalom van, és nem bámulnak az emberek, ha eltudok tűnni egy kicsit...
"Vagy éppen ellenkezőleg, a sötétben azt szereted, hogy téged sem látnak mások."
Itthon, egyedül a monitor előtt, egyébként sem lát más.
Egyszerűen a sötétség segít koncentrálni, teremt egy bensőséges/ befelé forduló hangulatot.
Én szeretem az erős napsütést mer számomta az vidám😊
Szeretem a csillagos eget is mert ellehet veszni benne és romantikus
Szeretem a szép naplementét mert az szép és romantikus..
Szeretem az essőt is mert ez alatt jól el lehet gondolkodni..☺ lehet tul optimistán álok hozá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!