Mitől függhet hogy valakinek eszébe jutnak e dolgok az előző életéből vagy sem?
ez nem igaz, h mindenki csak gazdagságra emlékszik. Pár "visszavezetésben" volt már részem és jómódot, talán 1x láttam.
Egyébként akit érdekel a téma, annak ajánlom IAN STEVENSON kutatásáit. Ő egy amerikai pszichiáter, aki azért kezdett kutatni a témában, hogy megcáfolja a reinkarnáció tényét. A kutatásai végén, annyi bizonyítékot talált, hogy önmaga is hinni kezdett benne.
Angol nyelven neten fent van a könyve: Life Before Life: Children's Memories of Previous Lives
Természetesen én senkit nem akarok győzködni ennek valódiságáról, mindenki abban hisz amiben akar, a könyvet is csak érdeklődőnek ajánlom. Viszont azt nem szeretem, amikor mások rád erőltetik a vélemünyüket és megakarják magyarázni hogy mi van és mi nincs. Tartsuk tiszteletben egymás nézeteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!