Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mennyire igaz vagy bizonyithat...

Mennyire igaz vagy bizonyithato az az elmelet, hogy csak azok tudnak reinkarnalodni, akik tiszta tudattal rendelkeznek, mint pl. a Dalai Lama, es mi akik nem emlekeznek elozo eleteikre csak inkarnalodunk?

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 19:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Maga a kerdes elmelete annyira igaz, mint sok mas elmelet. Vagy elhiszed vagy nem.
2018. máj. 17. 06:17
 12/23 A kérdező kommentje:

“Aki egyszer felmeri tenni a kerdeset, 1 percig bolond, aki nem meri, egesz eleteben az marad.” Mar nem bocsi, de inkabb felteszem a kerdest:)

Sok a kokler az ezoteriaban, de vannak merheto tudomanyos agazatok, nem fejlodott ki a szemelyiseguk ezeknek a koklereknek es ezzel tobbet artanak masoknak, mint segitenek. En csak kivancsi voltam ki mit gondol. Aki fitogtatja hogy mit tud, valojaban semmit se tud, a legnagyobb bolcsesseg a nem tudas tudasa.

2018. máj. 18. 06:29
 13/23 anonim ***** válasza:
Te hogy értelmezed a reinkarnálódni szó jelentését, és hogy az inkarnálódniét?
2018. máj. 18. 07:09
 14/23 anonim ***** válasza:

"a legnagyobb bolcsesseg a nem tudas tudasa."

Ki szerint?

Lehet, hogy ez is Bullshit.

2018. máj. 18. 07:34
 15/23 A kérdező kommentje:

Az inkarnacio szamomra ujjaszuletest/testet oltest, karmatol fuggoen mindegy milyen testbe, a reinkarnacio meg ennek a sorozatat jelenti.

Tehat en ugy gondolom, hogyha valaki nem a tudata tisztitasaval, a szemelyisegenek csiszolasan dolgozik sokat, sok mas egyeb mellett is persze, akkor nem szulethet emberkent ujja, bar sok tradicio ugy tartja, hogyha emberkent szuletsz, ujra ember leszel, bar alapvetoen nem hiszek a reinkarnacioban, mert nincs ra bizonyitekom meg es Buddha azt mondta allitolag, hogy ne hidd el, jarj utanna es hitedet felvaltja a tudas. Meg ha nem is igaz hogy o mondta, a lenyege eleg eros motivacio, es melyen igaz, mert ha tudod, akkor mar nem hiszed, ha hiszed, nem tudod. Hinni eleg onmagunkban, a tobbi meg utanna jaras kerdese szerintem, ez a velemenyem.

2018. máj. 18. 11:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyszer viszont voltam egy szemelyisegfejleszto taborban, es hasznaltunk egy technikat( “elozo elet technika” ), egymassal szembe leultunk ketten, megfogtuk egymas kezet, csukott szemmel “belelegeztuk egymas energiait”, tehat energiakat csereltunk vagy megosztottunk 2-3 percig kb, ezutan a bal szemunkel egymas bal szemet neztuk, 15-20 percig. Amit nem tudom mivel lehet magyarazni, elkezdtunk mas arcokat latni, ha hosszabb ideig nem pislogtunk. A vegen megosztottuk ki milyen arcokat latott, a holgy akivel csinaltam, azt mondta eloszor, hogy tipikus mongol fejet latott, nem koreai, japan, kinai, o mongolt mondott, ha hisszuk hogy semmi sem veletlen, akkor van oka, hogy ezt mondta, ezt kovetoen talalkoztam egy masik taboros urral, egy hetre ra egy hegyen, ahol beszelgettunk, a beszelgetes vegen kitertunk a filmekre, o azt mondta nezzem meg a Mongol cimu filmet. A kedvenc reszem az egeszben, hogy megkerdeztem a tortenelemfanatikus csaladfakutato nagymamam, hogy anyai agrol mi honnan szarmazunk, erre o azt mondta hogy kunok voltunk, mongolok. Mindig kiraz a hideg, ha ezt megosztpm massal. Nem tudom hogy veletlen egybeeses-e vagy “jel”, hogy ez igaz, de ez is akkor igaz fixen, hogyha hazugsagvizsgaloval es testbeszed specifikus emberrel megkerdezem azokat az embereket, akiktol hallottam az informaciokat.
2018. máj. 18. 11:56
 17/23 anonim ***** válasza:

Olyat is hallottam már, hogy egy-egy félresikerült élet után két élet között először egy "javítóba" kerülhetsz és csak aztán folytathatod a túlvilági dolgokat, majd születhetsz újjá.

Egyébként mit számít az, hogy Emberként születsz újjá vagy halálod után még 2x kecskeként 1x majomként és 3x pillangóként és csak után leszel ember megint?

2018. máj. 18. 14:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Csak gondoljunk bele józan paraszti ésszel.

Mit lehet megtapasztalni kecskeként?

Egyáltalán egy kecskének mennyi szabad akarata van?

Kecskeként eldönthetem, hogy szép nyugodt családi életet élek a kecskefeleségemmel, vagy inkább elmegyek vándorútra, vagy elmélkedek egész életemben?

Szerintem kecskeként semennyi szabad akaratom nem lenne, csak az ösztöneim irányítanák az életem.

2018. máj. 18. 14:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

Az ember szintjén is milliárdok ezen a szinten vannak.

2018. máj. 18. 17:56
 20/23 A kérdező kommentje:

Szerintem az orok korforgas, legtobbszor amikor valakit regebben atvertem, visszacsapott massal, 14-15 evesen, voltak kisebb kapcsolataim es menonek talaltam ha megcsalom akivel egyutt vagyok mert full tudatlan voltam, ra 4 evre osszejottem egy lannyal, akivel 3 ev utan vege lett es vegig csalt😃😃😃 tehat ugy gondolom, ha valamit ebben az eletben nem kapunk vissza akkor a kovetkezoben kapjuk.

Mint pl a vegansag, sok vegan aktivista akarja megmenteni az allatokat, viszont ha a korgorgast vesszuk, akkor valoszinu ezek az allatok, megerdemlik?! Nem tudom, kene bizonyitek.

2018. máj. 19. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!