Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van aki tudja mi vol elozo...

Van aki tudja mi vol elozo eleteben? Es hogyan tudta meg?

Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én katona voltam,viking Kr.után 880 körül.
2018. febr. 22. 13:42
 12/13 AttilaLIX ***** válasza:
0%

Próbálok tárgyilagos lenni................lehet elitéltek.

Az én életem kezdete kétféle spermiumból indult.Tehát nemvolt előző életem !!!!!

Ez akkor fog végetérni,ha a sokmilió idegszál,és ezek működtetése (elektromosság) megszűnik.

Hogy ezután mifog történni,csakis én fogom látni,de könnyen lehet,hogy végem lessz , mint a seprűnyélnek.

A lényeg................előző élet NINCS,feltámadás NINCS !Csak egy parányi példa : Tegnap a kazánom mellett(hátam nekidöntöttem)gondolkodtam,és egy pici élőlény odajött.Mivel mozdulatlan maradtam,percekig nézhettem a kisegérkém jelenését. Vittem ki neki egy pici sajtdarabkát,és ezt egérfogó nyelvére tűztem. Ma reggelre kupán vágta a csapda,és ottfeküdt kihűlve.

Hát ezfog velem,velünk is történni,ha kihülünk , eltemetnek,és akár krematórium tüzéből,akár a föld mélyéből nincs visszaút !!!! Hali mindenkinek.

2018. febr. 23. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
Előző... Huuuuhh. Fura vagy az biztos. De annyiban teljesen egyet értek veled, úgy, mint az értelmes emberek, hogy nincs reinkarnáció, és semmi sem voltam „előző élet”-emben, mert nem volt olyanom. Nektek sem. Senkinek. Ilyen nem létezik. Nem is létezett soha, nem is fog létezni soha, most sincs. Nincs előző élet, nincs következő élet. Nincs. Ez az életed van, ennyi. Oké?
2018. febr. 25. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!