Van aki tudja mi vol elozo eleteben? Es hogyan tudta meg?
Próbálok tárgyilagos lenni................lehet elitéltek.
Az én életem kezdete kétféle spermiumból indult.Tehát nemvolt előző életem !!!!!
Ez akkor fog végetérni,ha a sokmilió idegszál,és ezek működtetése (elektromosság) megszűnik.
Hogy ezután mifog történni,csakis én fogom látni,de könnyen lehet,hogy végem lessz , mint a seprűnyélnek.
A lényeg................előző élet NINCS,feltámadás NINCS !Csak egy parányi példa : Tegnap a kazánom mellett(hátam nekidöntöttem)gondolkodtam,és egy pici élőlény odajött.Mivel mozdulatlan maradtam,percekig nézhettem a kisegérkém jelenését. Vittem ki neki egy pici sajtdarabkát,és ezt egérfogó nyelvére tűztem. Ma reggelre kupán vágta a csapda,és ottfeküdt kihűlve.
Hát ezfog velem,velünk is történni,ha kihülünk , eltemetnek,és akár krematórium tüzéből,akár a föld mélyéből nincs visszaút !!!! Hali mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!