Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha valaki egész életében...

Ha valaki egész életében szerencsétlen volt rossz élete volt aztán egyszer csak jóra fordul minden és jó élete lesz akkor az ő karmája most rossz vagy jó?

Figyelt kérdés

2017. aug. 2. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó, mert kibírta a szenvedést, kitartott, és jutalmul jóra fordult a sorsa. Szinte az összes népmese erről szól, ha belegondolsz.
2017. aug. 2. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Tett is érte valamit..feloldotta a karmáját..Tapasztalat
2017. aug. 2. 11:14
 3/5 Fish1 ***** válasza:
Nincs jó és nincs rossz. Csak tapasztalás van.
2017. aug. 2. 23:21
 4/5 Aneem ***** válasza:

A karma nem rossz és nem jó, egy ok ami okozatot szül. Nincs polaritása.

Az életút sokszor olyan mint egy parabolagörbe, elindul felfelé, eléri a csúcsot majd visszatér a kiinduló oszlopba. 2 szélsőség van a sorsválasztásnál 1- az életünk első fele borzalmas, és szépen fokozatosan / vagy hirtelen átvált egyre jobb és jobb dolgokba.

2- Az életünk első fele csoldálatos, mindent megkapunk, mi vagyunk a herceg/hercegnő, majd hirtelen minden tönkremegy és szépen lassan letünik minden jó.

Természetesen ez a két szélsőség, nagyrészben e kettő érték között mozognak a sorsok, lehetőleg úgy megszervezve hogy ne legyen benne sok és túl nagy kilengés.

Mellékelten megjegyezném, hogy én is olyan ember vagyok aki a sorsának az 1-t választotta.

2017. aug. 3. 17:10
 5/5 apababa ***** válasza:
Hát szerintem rossz a karmája. Szívott egész életében aztán mire vére nyer a lottón nem érdekli semmi, nem utazhat mert már öreg, nem vehet egy jó kocsit mert már jogsija sincs, és mondjuk egy jó wellington bélszint sem ehet mert már foga sincs. Ez olyan mintha valakit jól pépesre vernek aztán a támadója azt mondja most már nem haragszom rád. Forditva azt mondanám igen , az jó karma. Ha életem vége felé lesz szar az élet az már mindegy, elélek az emlékeimből.
2017. aug. 4. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!