én ismerek egy olyan csávót aki egyszer elkezdte sorolni hogy ki volt előző életeiben, hogyan élt, minden egyes apró részlettel, ha pár nap után rá kérdeztél ugyan azt vissza mondta szórol szóra
én nem hiszek az ilyenekbe, de az kicsit fura volt
2018. febr. 18. 19:33
2/13 anonim válasza:
Sok előző élete van az embernek, lehetne utazgatni eleget, ha mindet meg szerenéd tudni :) előző élet meditációval meg lehet tudni , én eddig 2 dologra voltam kíváncsi és azt "néztem" meg... érdekes élmény volt, de nem nézegetem, mert nem az a fontos mi volt akkor, hanem hogy mi van most, milyen életet élsz most.
2018. febr. 18. 21:46
3/13 anonim válasza:
én egy rottweiler voltam! Gyerekkorom óta rendszeresen álmodom egy rotiról és sokáig tartott, amíg rájöttem, hogy miért :)
2018. febr. 19. 18:19
4/13 anonim válasza:
Én kecskehere voltam. Beszéltem Jézussal és ő azt mondta, hogy én kecskehere voltam.
2018. febr. 19. 21:51
5/13 anonim válasza:
Én emlékszem, 18 évem alatt 5x álmodtam egy férfiról. Még a nevét is elmondtq, de arra nem emlékszem. Utoljára 3 éve álmodtam róla, azóta nem. Qz álmok között évek teltek el, mégis ugyanott folytatodott az álmom ahol évekkel korábban befejeződött. Mindig felismertem. Azóta is gondolkodok hogy mégis honnan ismerős az arca mikor soha nem láttam őt. Álmomban a barátaimon kivül csak az ö arcát láttam tisztán.
Néha ugy hiszem hogy én ő voltam valamelyik előző életemben. Persze Qz is lehet hogy csak a tudatalattim tréfál meg
2018. febr. 19. 23:07
6/13 A kérdező kommentje:
Koszi jokat irtatok!
4es, most is here vagy xD
2018. febr. 20. 07:23
7/13 anonim válasza:
De nem egy kecskéjé!
2018. febr. 20. 19:56
8/13 Josephine Harkay válasza:
Azt hiszem a reinkarnálódás hiedelme azért alakult ki mert az ember fél a haláltól és az ismeretlentől. Ha azt gondolja hogy visszajön ebbe a megszokott világba, talán nem fél annyira.
2018. febr. 21. 06:41
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem létezik reinkarnáció, és nem is örülnék ha létezne. Sokkal jobb az örök élet elnyerése, mint hogy vissza kellene térni a világba folyton.
2018. febr. 21. 22:26
10/13 anonim válasza:
Én előző életemben egy katona voltam (nő) és én voltam a vezér. Nagyon sokszor álmodtam erről, meditáltam és a templomban is sokat voltam a papnál. Szerint em ezek jelek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!