Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Azért mert nem voltam osztálye...

Azért mert nem voltam osztályelső, még inkarnálódhat bennem egy Osváth Ernő?

Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 14:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze. Én úgy tekintek rád. De megnyugtatóbb lesz számodra, ha megtalálod a saját utadat.
2018. febr. 12. 15:21
 2/12 anonim válasza:
100%

Csak ha meggyőződésed hogy verset írván a

Móricz Zsigmond körtér is nirvána

2018. febr. 12. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen!

Belőle büntetésül te lettél.

2018. febr. 12. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Einstein nem volt jó tanuló.
2018. febr. 12. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Einstein jó tanuló volt. Matematikából és fizikából kiemelkedően tehetséges volt már kisebb korában is (16 évesen már felvételizhetett a svájci műszaki egyetemre, de oda végül is nem vették fel, mert francia nyelvből csak 3-as lett). Igazából csak a humán tárgyak (irodalom, nyelvtanulás), és az ének-zene miatt nem volt kitűnő. Aztán egy évig még egy svájci gimibe járt, majd ez után már felvették az egyetemre. Itt vannak a felvételi eredményei (1 - legrosszabb, 6 - legjobb): [link]

Ezt csak úgy megjegyeztem :)

2018. febr. 12. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
"Mióta rájöttek, hogy élt Tóth Árpád azóta az önbecsülésük kész totálkár..."
2018. febr. 13. 09:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze, de az fontosabb, hogy mit mondott a kezelőorvosod.
2018. febr. 13. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:
"Matematikából és fizikából kiemelkedően tehetséges volt már kisebb korában is" - Ami érdekelte, abban igen, ahogy mindenkinél ugyanígy megy, ami érdekel, abban képes vagy kiemelkedő lenni, de lehet, hogy mellette nem kitűnő a bizonyítványod, ami nem megy, abból becsúsznak a rosszabb jegyek, mert nem is érdekel. Ugyanolyan átlagos diák volt, mint bármelyikünk, csak aztán megtolta azt, ami jól ment neki, és ezért ért el eredményeket, amik miatt elismerjük.
2018. febr. 13. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy Einstein rossz tanuló volt és meg is bukott, azt hiszem pont matekból vagy fizikából :)
2018. febr. 14. 10:02
 10/12 Juliusz48 ***** válasza:
Azon nem kell csodálkozni, hogy egy átlagos oktató nem tudja elfogadni az általa elmondottakon túlmutató gondolatot. Nem a tanulóban van ilyenkor a hiba, de az eltúlzott önértékelés, nem a túlmutató elme sajátja.
2018. febr. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!