Azért mert nem voltam osztályelső, még inkarnálódhat bennem egy Osváth Ernő?
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 14:26
1/12 anonim válasza:
Persze. Én úgy tekintek rád. De megnyugtatóbb lesz számodra, ha megtalálod a saját utadat.
2/12 anonim válasza:
Csak ha meggyőződésed hogy verset írván a
Móricz Zsigmond körtér is nirvána
3/12 anonim válasza:
Igen!
Belőle büntetésül te lettél.
5/12 anonim válasza:
Einstein jó tanuló volt. Matematikából és fizikából kiemelkedően tehetséges volt már kisebb korában is (16 évesen már felvételizhetett a svájci műszaki egyetemre, de oda végül is nem vették fel, mert francia nyelvből csak 3-as lett). Igazából csak a humán tárgyak (irodalom, nyelvtanulás), és az ének-zene miatt nem volt kitűnő. Aztán egy évig még egy svájci gimibe járt, majd ez után már felvették az egyetemre. Itt vannak a felvételi eredményei (1 - legrosszabb, 6 - legjobb): [link]
Ezt csak úgy megjegyeztem :)
6/12 anonim válasza:
"Mióta rájöttek, hogy élt Tóth Árpád azóta az önbecsülésük kész totálkár..."
7/12 anonim válasza:
Persze, de az fontosabb, hogy mit mondott a kezelőorvosod.
8/12 anonim válasza:
"Matematikából és fizikából kiemelkedően tehetséges volt már kisebb korában is" - Ami érdekelte, abban igen, ahogy mindenkinél ugyanígy megy, ami érdekel, abban képes vagy kiemelkedő lenni, de lehet, hogy mellette nem kitűnő a bizonyítványod, ami nem megy, abból becsúsznak a rosszabb jegyek, mert nem is érdekel. Ugyanolyan átlagos diák volt, mint bármelyikünk, csak aztán megtolta azt, ami jól ment neki, és ezért ért el eredményeket, amik miatt elismerjük.
9/12 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy Einstein rossz tanuló volt és meg is bukott, azt hiszem pont matekból vagy fizikából :)
10/12 Juliusz48 válasza:
Azon nem kell csodálkozni, hogy egy átlagos oktató nem tudja elfogadni az általa elmondottakon túlmutató gondolatot. Nem a tanulóban van ilyenkor a hiba, de az eltúlzott önértékelés, nem a túlmutató elme sajátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!