Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most a "bűvös kocka" tényleg...

Most a "bűvös kocka" tényleg bűvös?

Figyelt kérdés
Kb. 1 órája kirakta az apukám a Rubik-kockámnak a piros oldalát, de aztán elment bevásárolni...... Még most sem jött vissza, na de mindegy, szóval, azóta amióta elment, mindig magától összekeveredik egy kicsit a kocka! Esküszöm, nem nyúltam hozzá, itt volt mellettem, miközben youtube-oztam! Az elején csak egy rész tekeredett el, de aztán annyira, hogy még most sem tudom visszcsinálni! (Nem láttam, ahogyan eltekeredett, de amint ránéztem, össze volt keverve.)

2014. júl. 26. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha pisilsz is rá akkor büdös kocka
2014. júl. 26. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozol? Rakd at irasodat a humor kategoriaba.
2014. júl. 26. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Borsódzik a hátam...ja nem. Ez baromi gyenge:D
2014. júl. 26. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Oh de szerencsés vagy! Te kifogtál egyet a Mágikus Rubik kockákból. Rubik Ernő ugyanis megbízott egy atlantiszi mágust, hogy minden 589 milliomodik kockára rakjon önállósító varázslatot. Ezek a kockák képesek önmagukat kirakni, illetve összekeverni.
2014. júl. 26. 18:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, hogy ha nem írom ki a kérdésem után, hogy:"NORMÁLIS VÁLSZOKAT!", akkor mindenki hülyeségeket ír...........
2014. júl. 26. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, csak a kérdező ír hülyeséget.
2014. júl. 26. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez csakis a koituszi transzfesztátor lehet.

A koituszi transzfesztátor rendkivül rejtélyes és hatásos szerkezet, és rejtélyénél fogva ereje majdhogynem felülmúlhatatlan.

Sztem próbáld kirakni és akkor történik valami, csak meg ne semmisitsd a világot!!!!!!!

2014. júl. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!