Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi a véleményetek az öngyilkos...

Mi a véleményetek az öngyilkosságról?

Figyelt kérdés

Igen ez a kérdés teljesen általános

Azt is írd le mi volt a véleményed amikor először hallottad ezt a fogalmat

2017. dec. 27. 10:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyilkosságot azért bünteti a jog, mert állami tulajdon megrongálásának számít.
2017. dec. 27. 16:25
 12/23 anonim ***** válasza:
43%
Ugyanezért bünteti a vallás is, csak ott az istened tulajdona vagy.
2017. dec. 27. 16:31
 13/23 anonim ***** válasza:
95%
Mindenki azt csinál az életével, amit akar. Amíg nem tartozik rám nem kapcsolódik hozzám, addig nem érdekel. Nem akarom megérteni se miért csinálják.
2017. dec. 27. 21:32
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Kék Bálna, a gondolatod szerint így senki nem csinál azt magával, amit akar, mert van, akinek számít.
2017. dec. 27. 21:50
 15/23 anonim válasza:
100%

Úgy hiszem van egy pont, ahol az ember tényleg azt érezheti, hogy nincs tovább, ne legyen holnap. De ahhoz, hogy valaki ennyire mélyre kerülhessen, sok szörnyű dolognak kell történnie.

Viszont, hogy tényleg képes legyen az ember megölni magát, szembe kell néznie a tudattal, hogy ha van bárki akinek ő fontos, akkor akár az is megtörténhet, hogy őt is a szakadék szélére húzza ezzel a tettel.

Nem kívánom senkinek hogy eljusson arra a pontra, sem azt, hogy egy ismerősét kelljen ennyire padlón látnia.

2017. dec. 27. 22:08
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
#14 Van, akinek számít, de nem nekem. Minek kéne foglalkoznom idegen emberekkel, akik megölik magukat? Nem érdekel. Hozhatnak akármilyen törvényt, ettől függetlenül mindenki úgy vet véget a saját életének, ahogy akar. Részvétem a jövőbeli hozzátartozóknak. De nem tartozik rám! Ezek voltak az én első gondolataim, amikor szemeztem a kérdéssel.
2017. dec. 27. 22:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszem hogy kielégítő válaszokat kaptam.
2017. dec. 28. 02:52
 18/23 anonim válasza:
6%
Az a velemenyem hogy evvel nem magadnak csinalsz jot! Nem te konnyebulsz meg! Hanem a korulotted levoknek csinalsz hatalmas fajdalmat
2017. dec. 28. 17:48
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Akinek nem sikerül meghalnia, azt a TB. terhére gyogykezelik. Azoktól vonják el a pénzt, időt, energiát akik a -kötelezően befizetett- TB jéből szükség esetén gyógyulni ÉLNI AKAR minél kisebb várólista és hálapénz nélkül.
2017. dec. 31. 00:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Köszönöm a 0%-ot, köszönöm, hogy mindenki úgy gondolja, hogy senki sem számít senkinek, aki öngyilkos lesz. Mert mindig van egy ember, aki nem ismeri azt az illetőt.

Szép gondolat.

Én pont az ellenkezőjét gondolom. Ha valaki öngyilkos lesz és vannak hozzá közel álló emberek, akkor azok szenvedni fognak.

De a GYK közösség ezt nem így gondolja.

2017. dec. 31. 04:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!