Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit tehetnék, hogy ne féljek...

Mit tehetnék, hogy ne féljek a haláltól?

Figyelt kérdés

Igazából én hiszek abban, hogy csak a testünk hal meg és hiszek a reinkarnációban is. Szerintem rengeteg életünk van és ugrálunk egyikből a másikba. Szerintem ezen a világon kívül van más univerzum, szellemvilág is, ahová esetleg a lényünk kerül egy új életre várva.

Imádok gondolkodni más és hasonló dolgokról, így értelemszerűen felbukkan a halál gondolata is ami megijeszt és rossz érzéssel tölt el, félek tőle. Kicsit a halál pillanatától is vagy az esetleges szenvedéstől de ettől eltekintve leginkább attól, hogy az összes kapcsolatom megszakad majd és nem marad semmi csak a fájdalom azoknak akik szeretnek. Hála a jó Istennek, szerettem még nem halt meg de fogalmam sincs hogyan fogom feldolgozni ha egyszer eljön az ideje. Azt nehéz elfogadni, hogy többé nincs. Csak az emlékeimben.

Még csak a húszas éveim elején járok de borzasztóan félek, hogy meghalok "idő előtt". Nagyon szeretnék gyerekeket és őket felnevelni, gondoskodni az unokákról is. Még úgy érzem, hogy semmit sem tettem az életben, ezért nem lenne szabad meghalnom. De ha belegondolok rengeteg velem egykorú vagy fiatalabb halt már meg és ugyanúgy ők sem csináltak semmit még és valószínűsíthető, hogy terveik is voltak az életben.

Szeretném ha nem egyfajta félelemmel gondolnék a halálra, hanem elfogadnám, hogy ez az élet velejárója és nem tehetünk ellene semmit. Mert ezeket mind tudom, csak mégis... Bonyolult :(

2017. dec. 25. 23:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miután meghaltál, már nem fogsz többé félni tőle. De addig még egy darabig várnod kell...
2017. dec. 27. 11:42
 12/13 r.sentinel ***** válasza:
Amikor elered azt a tudati szintet hogy nem ragaszkodsz foldi dolgokhoz, akkor a halal sem fog kulonosebb gondot okozni. Minnel jobban elvagy a foldi dolgokkal es azok jelentektelen ertekeivel amelyekhez ragaszkodsz annal nagyobb lessz a halaltol valo felelem.Ha idoben elkezded a spiritualis szintedet fejleszteni akkor sokat fog segiteni abban hogy megertsd a vilagod mukodeset es annal jobban ateled es megerted a Foldi eletben kapott lehetoseget, mely a fejlodesedet kivanja szolgalni, kerdes hogy teged mennyire kabit el az anyagi illuzio es mennyire fiogyelsz arra hogy fejlodj es masokat segits ugyszinten ezen az uton.(nem vallas)
2017. dec. 27. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ne halj meg!
2018. aug. 17. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!