Te tudod erre a választ?
Elment a kedvem a hústól.
Minden irányból megtámadták a hitemet a hússal kapcsolatban;
vagy, mert a malac az olyan mint a kutya, kutyát meg nem eszünk, vagy a hal az mérgezett - és a halat sem fáról szüreteljük.
Kegyetlen.
De nem tudom, hogy nem-e egyszerűen egy emberi kiváltság, hogy húst ehetünk, vagy van jelentősége az állatokat védeni.
Neked aztán van képed megfordítani a saját ostobaságodat és úgy tenni mintha nem állítottad volna.
A fényes logika amiből kiindultam ugyanis a tiéd, persze ezt te nagyon jól tudod csak kavarod a szart ami csináltál, hátha én is szaros leszek tőle. :D
Összefüggésbe hoztad a szellemi és erkölcsi fejlettséget a húsevésről lemondással - az külön tetszik hogy saját magadat is e csoportba számolod a többes szám első személy alapján :D - és ezt azzal az állításoddal hogy lám a híres vegetáriánusok között milyen sok a nagy koponya.
Ezért írtam a Hitleres példát aki egyértelműen egy negatív példa a szellemi és erkölcsi fejlettségre és jelzi hogy a az általad képzelt összefüggés tévedés.
A tömeggyilkosos válaszommal is ezért szúrtam oda, de te persze nem szándékoztad észrevenni hogy ellentét van a valóság és az állításod között, ellenben ebből kiindulva gyorsan levezetted hogy én tévedek. :D
Nagy koponyát pedig bármely csoport híres emberei között lehet találni, legyenek vegetáriánusok, moziba járók vagy húsevők akár.
Tehát nulla reláció van e dolgok között és ezt az előző hozzászólásomban már leírtam, de nem reagáltál rá mert nincs mivel megvédened a hülyeségedet.
Tehát egyik állításod sem volt igaz.
A kenyérevés pedig egy tipikus példa e képzelt összefüggések bemutatására, de erre nem sikerült rájönnöd, de ez nem meglepő, különben a vegetáriánus koponyákat sem említetted volna.
Utolsó hozzászólásodban annak van értelme hogy híres emberek között is akad aki a húsevés problémáját feszegeti, csak ennek semmi köze ahhoz amit először állítottál.
És ez a baj, mivel most helyesen írtad, azt kell hinnem hogy most össze-vissza ferdítesz és és pofátlanul megpróbálod rám kenni a tévedésedet.
Ezért szégyelld magad! :D
tegnap 22:29
Bocsánat, hogy megint egy megrázó hírrel kell a kis egódat rombolnom, de a fenti izzadságszagú, kínos magyarázkodásból több oldalnyit is írhatsz nyugodtan, csak az a pici probléma, hogy aki elolvashatja ezt:
"Nem olyan súlyos dolog ez, igazából attól kezdve, hogy az ember elért egy bizonyos szellemi és erkölcsi szintet folyamatosan megkérdőjelezzük ezt a húsevés dolgot. És ha esetleg beírod a gugliba hogy híres vegetáriánusok igencsak nagy koponyákról beszélhetünk. Szóval nincs az ezen való filózással semmi probléma, mondhatni az ember intelligenciájából és moralitásából természetesen adódnak az ilyen konfliktusok, húsevés, halálbüntetés kérdése, stb."
amit neked az intelligenciádnál fogva sikerült emígyen lereagálni:
"Ok, te meg csak kövesd egy híres tömeggyilkos példáját"
az levonja a tanulságot, hogy egyszerűen ostoba vagy. Aztán elolvassa a féloldalas erőlködésedet és levonja a további tanulságot, hogy ez még annál is ostobább, mint elsőre látszott :)
Kedves kérdező.!!
Az olyan állatok, mint a disznó, a kecske, a tyúk, stb. nem azért léteznek, hogy csak úgy legyenek. Ők azért vannak, hogy etetni kell őket, hogy megnőhessenek nagyra, majd el kell fogyasztani. Bár a városiak inkább a gidát a szobában tartják, mert olyan cuki. Pedig én a kecskepörköltöt szeretem a legjobban. Ezért nem értem a vegetáriánusokat is. De ha neked ez kell, akkor nem eszel.
"miközben gyáván nem reagáltál azokra a részekre amik bemutatják a kínos hülyeségedet."
Újfent az ostobaságod bizonyítod, hisz tökéletesen kielégítő módon reagáltam már az agymenéseidre, hogy te nem tudod az értelmezését kivitelezni az mitől az én hiányosságom??? Miért kellene nekem papagáj módjára ismételni azt, amit egyszer már elmondtam és vonatkozik az összes létező fantazmagóriádra. Így szólt a tökéletesen kielégítő reakcióm a velem kapcsolatos elméleteidre amikhez semmi közöm és nem is következik a hozzászólásaimból:
"Én csupán annyit mondtam a kérdezőnek, hogy a húsevés etikáján problémázni egyidős a gondolkodó emberrel. Ezt számos híres, ókori gondolkodó példájából tudjuk. Hogy te ezt kevered, kavarod ezzel a példakövetés baromságoddal azzal csak a picinyke agykapacitásodat, az értelmezési képességed hiányát villogtatod ;)"
Ezt le tudom írni neked persze még többször is csak most és csak neked:
"Én csupán annyit mondtam a kérdezőnek, hogy a húsevés etikáján problémázni egyidős a gondolkodó emberrel. Ezt számos híres, ókori gondolkodó példájából tudjuk. Hogy te ezt kevered, kavarod ezzel a példakövetés baromságoddal azzal csak a picinyke agykapacitásodat, az értelmezési képességed hiányát villogtatod ;)"
És még egyszer, hogy elégedett legyél:
Na próbáld meg értelmezni most már, meglátod minden hülyeségedre válasz :D
híres vegetáriánusok igencsak nagy koponyák
nem egyenlő
húsevés etikáján problémázni ... Ezt számos híres, ókori gondolkodó példájából tudjuk.
Ahogy eddig is írtam az első mit leírtál ostobaság, az utolsó viszont rendben van. Te még is azt állítod hogy mindkettő ugyanaz, tehát terelsz és ferdítesz és mivel ezt a problémát megpróbálod az én hibának betudni, egyenesen hazudsz.
Próbáld meg értelmezni a saját írásod, meglátod benne a hülyeséget.
Legyünk pontosak!
"ha esetleg beírod a gugliba hogy híres vegetáriánusok igencsak nagy koponyákról beszélhetünk."
- mondottam én, nemde?
Ez pedig nyilván NEM azt akarta jelenteni, hogy ha beírja a kérdező a gugliba, hogy "híres vegetáriánusok", akkor megkapja ezt:
ahol mindjárt az első találat NEM ez:
ahol mindjárt az első amit az arcába kap, az NEM ez:
NEM Pithagorasz, Platón, Plutharkosz figyel be neki, neeeeem :DDDDDDDD
Ezért NEM is érthettem mindez alatt, hogy
"a húsevés etikáján problémázni egyidős a gondolkodó emberrel. Ezt számos híres, ókori gondolkodó példájából tudjuk. "
Ugye?????
Még erőlködjél szerintem egy sort, nem tűnsz már így is földbutának. Próbálkozz még átmagyarázgatni a fenti mondatokat, szöszmötölj még ezzel egy kicsit, mert egyelőre nem jött össze :D
Eh, eleget trollkodtam, leírom egyszerűbben:
Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar.
Ez esetben:
Nem minden híres ember híres vegetáriánus, de minden híres vegetáriánus híres ember.
De persze vegetáriánus helyett beírhatsz húsevőt vagy mást is, a lényeg hogy ebből látnod kellene hogy bármely csoportról kijelenthető, hogy híres emberek vannak benne.
Persze én megértem hogy számodra különleges helye van a vegetáriánus életmódnak ezért te úgy gondolod - az első hozzászólásodban - hogy a híres gondolkodók és a vegetarianizmus között különleges kapcsolat van, de a fentiek miatt nincs. Tudom szomorú.
A másodiknál helyesen írtad hogy "számos híres, ókori gondolkodó példájából tudjuk", ami helyes, mert ebben benne van hogy ők a híres gondolkodók egy részhalmaza. Ebben benne van hogy egyes gondolkodók a vegetarianizmus mellett döntöttek. Ez tök rendben van.
De attól mert így döntöttek a döntésük nem különlegesebb mint más gondolkodóké. Kivéve persze valami vegetáriánus nézőpont szerint, de ez természetes, mindenki a saját erkölcsét tartja a legjobbnak.
Egyébként már annyit írtunk erről hogy egyrészt megéheztem tőle, van valami oldal ahol egyszerűen elkészíthető és finom vegetáriánus ételek receptje van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!