Miért vannak vissza térő álmaim?
Figyelt kérdés
Van egy vissza térő álmom amiben egy kövér bácsival vagyok egy helyen amiről dunsztom sincs hogy hol van. Amikor az álmomban vagyok olyan érzés mintha otthon lennék. Valamint lehet hogy nem lényeg de nagyon vonz a Spanyol kutúra egész spanyolország a nyelv stb. De ezek mellett Amszterdam vonz nagyon de csak Amszterdam az ország a nyelv nem. Olyan mintha Amszterdam az otthonom lenne vagy hogy is mondjam. De amikor Madridban voltunk nagyon otthon éreztem magam. Remélem nagyjából érthető amiket írtam:)2017. dec. 20. 16:44
1/3 A kérdező kommentje:
Sajnos a visszatérő álomból nem maradt meg sok mert kb fél éve volt sokszor most már csak hébe hóba. De a kövér bácsi meg egy hely városon belül az biztos.
2017. dec. 20. 16:47
2/3 anonim válasza:
Ugye az álmok a tudatalattinknak a kivetülése. Lehet hogy amikor te azokon a nagyon otthon éreztem magamat féle helyeken jártál akkor láttál találkoztál avagy csak rá pislogtál egy idős öregemberre/idős úrra és ez az idős úr maradt meg a tudatalattidban. Amikor hiányzik az a hely ahol otthon érezted magad akkor ez az idős úr jelenik meg az álmaidban ami jelképezi azt a helyet ahová vágysz/ vagy menni szeretnél nem vagyok álom szakértő de én szerintem ezt jelenti.
3/3 Dingval válasza:
A visszatérő álmok addig maradnak meg, amíg az őket előidéző érzelmek jelen vannak. Ha esetleg kiszeretnél ezekből a helyekből, az álom is megszűnne visszatérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!