Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális ha vissza térő...

Az normális ha vissza térő álmaim vannak?

Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 09:27
 1/3 anonim válasza:
Persze. Lehet van valami megoldatlan probléma az életedben, és ez jelenik meg a visszatérő álmodban.
2016. márc. 14. 21:19
 2/3 A kérdező kommentje:
És hogyah az álmim telhesen valóság szerűtlen? Pl.: a múltkori amiért ki írtam ezt a kerdést szerepeltek benne rózsák, szellemek, láttam h a szellek megölik az anyámat de nagyon nem viselt meg utána meg átváltoztam ilyen zselés izévá és a szellem meg évenként ugyan azon a napon belém jönnek utána rá egy ére ki jönnek egy napra és utána még vissza elmesélem az elejét csak irj priviben
2016. márc. 15. 00:39
 3/3 anonim válasza:
Sajnos egyáltalán nem értek az álomfejtéshez, hiába mesélnéd el. Metaforákat, hasonlatokat keressél az életed és az álom között. Ajánlom olvassál álmoskönyveket, álomfejtéssel foglalkozó műveket. Esetleg keressél olyan embert aki ilyesmivel is foglalkozik. Nem tudom a pszichológuson kívül ki foglalkozik még álmokkal.
2016. márc. 15. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!