Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Ha valaki sokat ártott neked, meg másoknak is. Az az ember az életben még visszakapja azt a rosszat, amit másoknak adott?2017. dec. 13. 19:21
1/8 anonim válasza:
Én azt figyeltem meg hogy igen.
Ahogy az ellenkezője is igaz, a jó tett is visszaáramlik.
2/8 anonim válasza:
Én azt figyeltem meg, hogy nem! Sokan vannak, akik egyáltalán nem kapják, amit ténylegesen megérdemelnének. Szokták mondani "előbb-utóbb mindenki megkapja a magáét" közben meg úgy költözik át a másvilágra, hogy mégse kapta meg a magáét. Nem egyszer láttam már ilyesmit, de nincs kedvem példákat mondani. :D Következő életről nem sokat tudok.
3/8 anonim válasza:
Nem, ezzel csak azok vigasztalódnak, akiknek nem áll hatalmukban bosszút állni azokon, akik bántották őket. Én a bosszúban hiszek. Aki képtelen az empátiára és árt másoknak, azoknak az orrát bele kell verni a saját kakijukba, mert másképp nem fogják megtanulni, hogy az büdös.
4/8 anonim válasza:
Ha ebben az életében nem is, de a következőben biztosan. Erről szól a karma.
Egyébként többször tapasztaltam már, hogy ez valóban így van (csak a jelenlegi életemről tudok véleményt mondani).
5/8 anonim válasza:
Nem.
A legjobb példa Mengele. 70 év fölött halt meg egy argentin strandon múlatva az idejét.
A háború után is folytatta a kísérleteit.
6/8 anonim válasza:
Anno általánosban nagyon csúnyán bántak velem az osztálytársnőim.Piszkáltak,lökdöstem,csúfoltak,fenyegettek....mindnek tökéletes élete lett eddig.
7/8 anonim válasza:
Olykor megesik, de sajnos, egyáltalán nem törvényszerű.
8/8 anonim válasza:
Ha megesik, akkor véletlenül.
Amúgy meg mire jó ez? Ez megvigasztalna téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!