A kérdésem az, lenne, hogy mért futkos a hátamon a hideg és könnyezik a szemem mindig mikor az álmaimra gondolok? Illetve 10 évvel ezelött mikor éjszaka felébredtem mintha alakok állnának az ágyam mellett és megfogták a lábamat.
a realista azt jelenti,hogy abban hiszek amire van magyarázat amit be lehet bizonyitani.tény:az univerzum 5%át látjuk ami a számunkra ismert atomokból épül fel a 95%a a sötét anyag illetve a sötét energia amit nem látunk de a galaxisra gyakorolt gravitációját mérjük, tehát van ott is valami.
én nem vetek el semmit sőt baromira érdekel.gondolj bele a földön élünk ami teljesen alkalmas az életre ha jobban utána nézel szinte tökéletes mintha szándékosan így tervezték volna meg...semmit nem vetek el csak ,hogy higgyek benne azt szeretném ha valaki bebizonyitaná.bele vetettem magam a témába rendesen.pl a halál közeli élményekbe mért hasonlóak attol függetlenül,hogy kivel történik??
biztos van rá magyarázat csak nem ismerjük.
olyantól szeretnék választ kapni aki meg tudná indokolni nekem ezt a hidegrázást és könnyezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!